To je to što me zanima!

Policajci su pretukli i brata beogradskog gradonačelnika

Policija je pretukla i Andreja Vučića, brata srbijanskog premijera. Navodno ih je htjela legitimirati. Blokirala je taj dio Beograda zbog održavanja Parade ponosa
Vidi originalni članak

Pripadnici Žandarmerije pretukli su u nedjelju Andreja Vučića, brata srpskog premijera Aleksandra, i dvojicu muškaraca iz njegovog osiguranja. Pored njega, Žandarmerija je pretukla i Predraga Malog, brata gradonačelnika Beograda Siniše Malog, saznaje Blic. Mali se nalazio u društvu Andreja Vučića.

Incident se dogodio oko podneva na raskrižju ulica Svetozara Markovića i Birčaninove u blizini Slavije. Prema neslužbenim informacijama Blica, njih je pokušala legitimirati Žandarmerija koja je blokirala taj dio Beograda zbog Parade ponosa. Na početku snimke, koju je objavila televizija N1, vidi se kako se grupa policajaca zalijeće prema Vučiću i njegovom osiguranju, pribija ih uz zgradu i udara pendrecima po glavi i leđima.

Aleksandar Vučić potvrdio je da su mu policajci napali brata, ali i da su se ispričali.

- Došlo je do prekomjerne uporabe ovlasti, ljudi koji su to napravili su se ispričali. Nećemo pravno goniti nikoga. Ovo je težak dan za moju obitelj.


Idi na 24sata

Komentari 23

  • zof 29.09.2014.

    Prava demokracije je tak onda kad policija pretuče brata premijera. To se zove jednakost svih pred zakonom..

  • Linz 29.09.2014.

    Ubili su hljeb u njima.!!!

  • Sthanga Železni 29.09.2014.

    Nije mi samo jasno da se uporno tvrdi od svih (glavonja) da nije bilo gotovo nikakvog incidenta aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare