To je to što me zanima!

Policajcima i M. Radoševiću mjesec dana istražnog zatvora

Istražni zatvor je određen zbog toga što bi osumnjičeni mogli utjecati na svjedoke koji se po prijedlogu Uskoka trebaju ispitati. Pritvor je određen i Milenku Radoševiću
Vidi originalni članak

Sutkinja istrage zagrebačkog Županijskog suda u utorak oko 19,30 sati prihvatila je zahtjev USKOK-a i odredila istražni zatvor u trajanju od 30 dana za devet uhićenih policajaca. Pored njih u istražnom zatvoru mjesec dana provesti će i Milenko Radošević iz Bjelovara, predsjednik Ceha autoprijevoznika pri Županijskoj obrtničkoj komori iz Bjelovara. 

Istražni zatvor je određen zbog toga što bi osumnjičeni mogli utjecati na brojne svjedoke koji se po prijedlogu USKOK-a trebaju ispitati.

Policajce terete za primanje mita i zloporabu položaja i ovlasti, a autoprijevoznike za davanje mita i poticanje na zloporabu. Policajci su unaprijed s obrtnicima dogovorili da će ih obavijestiti o svakoj planiranoj akciji kontrole prometa. Autoprijevoznike je najviše zanimala kontrola pretovara kamiona, za što su uhićeni policajci dobivali dodatne novčane nagrade. Tako su mnoge policijske akcije propale jer su unaprijed bile razotkrivene.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tomopit 03.11.2012.

    sve u lepicu da im tamo pećo i gebaj jebu mamu pandursku

  • tomopit 03.11.2012.

    kriminalci sa znaćkama ,za njih bi robija trebala biti puta 3

  • nabukonozor 30.10.2012.

    Sada će drvlje i kamenje opet po policiji! Koliko god ovo bilo trulo opet svaka čast hrvatskoj policiji što polako čisti svoje redove, ipak ima poštenih ljudi koji se ne daju prodati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare