To je to što me zanima!

Policajcima pukla sajla pa su na cesti 'izgubili' gliser

Varaždinski policajci nesreću s gliserom imali su u četvrtak u Ulici kralja Petra Krešimira IV. Nije bilo ozlijeđenih, a u pomoć su im priskočile kolege
Vidi originalni članak

S noge na nogu sam išao na faks. U Ulici kralja Petra Krešimira IV sam vidio da je policajcima s prikolice ispao gliser, ispričao nam je naš čitatelj Mario koji je u četvrtak popodne fotografirao nezgodu varaždinskih policajaca. Kako kaže gliser je ostao čitav, a natukao se samo donji dio koji je ostrugao cestu. Policajci su prema propisima na cestu postavili trokut.
- U pomoć dvojci policajaca je priskočilo još nekoliko kolega pa su na plovilo privezali sajlu, povukli i utrpali ga ponovo na prikolicu - dodao je Mario. Od policije doznali smo da je gliser iskliznu jer je puknula sajla kojom je bio pričvršćen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • etrange 02.07.2010.

    Stručnjak za promet ppeerroo kaznena prijava ide kada je u prometnoj nesreći netko teško ozlijeđen ili je poginuo, a u ostalom ovo nije ni prometna nesreća nego događaj pošto nije sudjelovalo vozilo na motorni pogon već gliser! Nesreća bi bila da se je u gliser zaletjelo vozilo! Zato ne lupetaj gluposti!

  • ppeerroo 02.07.2010.

    Molim Vas da provjerite dali su i njima kolege napisali kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće??

  • eurodiesel 02.07.2010.

    Bitno je da si na fax išao sa noge na nogu i imaš čime snimat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare