To je to što me zanima!

Policajcu (27) kojeg terete za ubojstvo djevojke (21) odredili mjesec dana istražnog zatvora

Nakon ispitivanja, istražna sutkinja Županijskog suda u Osijeku Zdenka Leko prihvatila je zahtjev Državnog odvjetništva i mladiću je odredila istražni zatvor...
Vidi originalni članak

Osječkom policajcu M.S. (27), osumnjičenom za ubojstvo djevojke, određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela, javlja Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon ispitivanja istražna sutkinja Županijskog suda u Osijeku Zdenka Leko prihvatila je zahtjev Državnog odvjetništva i mladiću je odredila istražni zatvor.

USMRĆENA HICEM IZ SLUŽBENOG PIŠTOLJA VIDEO Osječkog policajca (27) s lisicama na rukama su doveli na sud. DORH ga tereti za ubojstvo

Podsjećamo, slučaj osječkog policajca (27) koji je službenim pištoljem usmrtio djevojku (21) dobio je veliki obrat. O slučaju smrti 21-godišnjakinje oglasilo se Državno odvjetništvo. Niti sat vremena od priopćenja policije u kojem navode da je njihov kolega prijavljen za teško kazneno djelo ugrožavanja života i imovine, DORH je objavio kako ga terete za - ubojstvo.

UŽAS U OSIJEKU Ubio ju je, a za policiju nije bilo ubojstva: 'Čini se kao da netko nama ne govori potpunu istinu'

- Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je, nakon ispitivanja 27-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Osijeku prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela. Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo na štetu 21-godišnjakinje - stoji u kratkom priopćenju ŽDO-a.

SMRT MLADE SPORTAŠICE DORH: Osječki policajac (27) je osumnjičen za ubojstvo djevojke

Podsjetimo, u srijedu navečer je u osječkom Donjem gradu pronađeno tijelo 21-godišnje M.B. Policija je priopćila kako je u srijedu oko 22 sata došlo do smrtnog stradavanja ženske osobe hicem iz vatrenog oružja. Na mjestu događaja pronađen je i pištolj koji pripada M.S. (27), djelatnom policajcu koji i živi u stanu u kojemu se dogodio nesretni slučaj, a koji je u trenutku stradanja djevojke bio van službe, ali prisutan u stanu. On je i pozvao Hitnu pomoć i policiju. Djevojka je stradala nakon što je u nju, prilikom neopreznog rukovanja službenim pištoljem, kako je priopćila policija ranije, ispalio hitac policajac M.S. (27).

OPTUŽEN ZA teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti Policija: Policajac (27) koji je usmrtio djevojku oružje je dobio u kolovozu. Obuku je prošao...
 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • sosed 24.09.2023.

    pritvor zbog mogučnosti ponavljanja djela,kaj je još nekog imao u planu ukokati ,ne kužim

  • Marko F 23.09.2023.

    Kazniti one koji su zataškavali teško ubojstvo i one koji su zaposlili ovog psihopatu

  • san.martino 23.09.2023.

    To je tako kad se u policiju primaju po vezi i podobni a ne sposobni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare