To je to što me zanima!

Policajka heroina: Napadaču koji je izbo bebu rekla tri riječi pa ga ubila jednim metkom

Policajka se nalazila u šoping centru Westfield u Sydneyju u trenutku napada te se odlučila sama obračunati s napadačem, koji je napadao ljude nožem s oštricom od 15 cm
Vidi originalni članak

Napadač je u šoping centru u Sydneyju izbo devet ljudi, među njima ženu i njezinu devetomjesečnu bebu. Ubio je šestero, mnogi su ozlijeđeni, neki od njih su u kritičnom stanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U trenutku napada u centru je bila i zasad neimenovana policajka, koja je odlučila sama zaustaviti napadača. Pratila ga je kroz centar dok se na kraju nije suočila s njim.

EVAKUIRALI CENTAR Sydney: Izbo i bebu, policajci ga ubili. Objavili fotku napadača

Vlasnik kafića Michael Dunkley vidio je kada je policajka eliminirala prijetnju. Rekla mu je da baci nož s oštricom od 15 cm ('drop the knife'), a on je tada nasrnuo na nju. Usmrtila ga je jednim metkom u prsa.

UŽAS U ŠOPING CENTRU VIDEO Najmanje petero mrtvih, svjedokinja strave u Sydneyu: Ubadao ih je, ljudi su vrištali...

- Stavljena je u situaciju u kojoj je morala tako reagirati. Učinila je to jako mirno, fantastična je - rekao je Dunkley.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Joza Prezaduzeni 14.04.2024.

    Zamisli pratila ga je kako ubija jednog po jednog umjesto da ga je odmah upucala. Logicki bi bilo da ga je odmah upucala a ne poslije" intervjua"

  • dobar loš zao No1 14.04.2024.

    Opet neki isprani mozak od alaha.. da može ubijati nevjenike od bebe do staraca..

  • mrzimtehnologiju 14.04.2024.

    Ako je lud, što sebe nije ubio nožem ? Već mi se gade ti ludi sa ljudski pravima. Zločinac je zločinac i točka. Smrtna kazna majka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare