To je to što me zanima!

Policija: Bila je to samo klasična prometna nesreća

Šturoj izjavi PU krapinsko - zagorske dodajmo da su dijelovi policijskog auta bili razbacani metrima uokolo, a cesta zatvorena sat vremena...
Vidi originalni članak

Policijski automobil, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, prevrnuo se u zavoju u Novom Golubovcu u Hrvatskom zagorju. Nesreću je u utorak snimio i ukratko opisao čitatelj 24sata, koji je želio ostati anoniman.
- Bilo je to oko 15 sati, a cesta je bila zatvorena sigurno sat vremena. Na sreću, nitko nije bio ozlijeđen. Očito je da su se okrenuli zbog velike brzine - objasnio je čitatelj.
U Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj nisu htjeli dati puno informacija o nesreći nego su samo ukratko objasnili da je riječ o klasičnoj prometnoj nesreći te da njezini uzroke i materijalnu štetu još utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SPQR16 05.12.2007.

    SVI STE DANAS NEŠTO JAKO PAMETNI.TREBALI BI RADITI BAR JEDNO MJESEC DANA U POLICIJI PA ONDA KOMENTIRAJTE .LAKO JE SAMO PAMETOVATI.

  • entoni 05.12.2007.

    Nisu vozili brzo, ali očito se zapričali malo proklizali bočno i hop !

  • Bijela13 04.12.2007.

    naša plicija je...........stvarno ne postoji rijec s kojom bi je opisala.....ali nista im ne ide.......tko skoluje te ljude...a tko zaposljava.....klasicna prometna nesreca.....da su u autu bili decki od svojih 18-25 god.lincovali bi ih policajci i novinari svojim nesuvislim iskazima a sad je to klasicna prometna nesreca to jos nisam cula..kad pandur nekog ubije jel to klasicno ubojstvo..mislim...daj te ljudi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare