To je to što me zanima!

Policija blokirala i Karamarka: 'To je dokaz da se nešto zbiva'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nisu propušteni ni novinari koji su došli popratiti konferenciju predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, kao ni mještani koji na tom području imaju svoju zemlju
Vidi originalni članak

Policija je u utorak prije podne okupirala prilaze objektima na Prevlaci te ne propušta čak ni poljoprivrednike koji tamo imaju zemlju.

Policija nije propustila ni šefa HDZ-a Tomislava Karamarka koji je danas trebao obići poluotok Prevlaku pa je najavljeni obilazak izostao. Karamarko je kasnije rekao kako je policijska blokada dokaz da se nešto događa te je dodao kako Hrvatska više ne može trpjeti nekontrolirane ulaske na svoj teritorij.

- Ne mogu se trpjeti nekontrolirani ulasci imigranata. Posljednjih dana pričali su o južnom koridoru, a to bi bilo pogubno za turizam - rekao je Karamarko, a prenosi Slobodna Dalmacija .

POGLEDAJTE VIDEO: Karamarko o "južnom prolazu"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karamarko je ustvrdio da je posljednjih dana bilo puno kontroverznih izjava oko Prevlake te je ponovio kako je Vlada podbacila noseći se sa situacijom s izbjeglicama.

POGLEDAJTE VIDEO: "Milanović je kriv za ono što se događa u Hrvatskoj"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz PU dubrovačko-neretvanske nisu dali objašnjenje za dolazak policije na Prevlaku. Načelnik Općine Luka Korda samo je kratko kazao da je 'dobro jer je tamo naša policija i naša vojska'.


Idi na 24sata

Komentari 464

  • fenix77 01.10.2015.

    Slučajna zbivanja događaju se tebi i Vasi u glavi kada vrludate Hrvatskom, lažete narod, pljujete po konkrentima i partnerima,..,sijete paniku. Samo znajte , kako siješ tako i žanješ. Od bezglavog lutanja i "umnih" izjava tebe i Vase nema kruha.

  • bulog55 30.09.2015.

    Karamarko je saborski zastupnik koji ne dolazi na sjednice i zbog čega bi on trebao biti povlašten???

  • kamen sa srca 30.09.2015.

    Zbiva se kod nas jako dugo,i zbog jednih i drugih.Puno je tu zbivanja,a malo toga ima veze s pameću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare