To je to što me zanima!

Policija dovršila istragu o smrti na Trnju: Muškarca (40) su predali pritvorskom nadzorniku

Iz policije su priopćili kako su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavili posebno izvješće
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je u srijedu poslijepodne kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti. 

Podsjetimo, muškarac (66) je napadnut i usmrćen u ponedjeljak oko 9.40 na pješačko-biciklističkoj stazi kraj Ulice Cvijete Zuzorić i Nalješkovićeve ulice. Šećući psa verbalno se sukobio s nepoznatim počiniteljem koji ga je zatim fizički napao. Policija je objavila kako je muškarac fizički napadnut, zatim je pao na pod, a napadač ga je ponovno udario i napustio mjesto zločina. Muškarac je smrtno stradao.

NAPAD NA TRNJU 'O biciklistu ne znamo ništa, a tješi nas jedino što će Željka ispratiti s vojnim počastima'

Iz policije su priopćili kako su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavili posebno izvješće. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ekscem 30.09.2021.

    Da ga nije složio na pod ovaj bi njega. Koga sad žaliti ?

  • Ekscem 30.09.2021.

    Šteta što nije oba su pala.

  • Kali12 30.09.2021.

    Zašto ne stavite sliku tog g***a od čovjeka?! Napuhani balavac!! I nije mu prvo takvo nanošenje ozljeda opasnih po život! Nadam se da će u zatvoru dobiti svoje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare