To je to što me zanima!

Policija ga htjela zaustaviti na Krku, on skočio u more i počeo plivati: Nije im dugo trebalo...

Muškarca je policija zaustavila u utorak na području otoka Krka, u namjeri provjere identiteta, a on je vidjevši policajce počeo bježati
Vidi originalni članak

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava. Muškarca je policija zaustavila u utorak na području otoka Krka, u namjeri provjere identiteta, a on je vidjevši policajce počeo bježati.

- Policijski službenici su ga pokušali sustići, međutim, osumnjičenik je skočio u more i pokušao pobjeći plivajući prema drugom kraju jedne lučice. Policijski službenici su uz pomoć građana plovilom krenuli prema osumnjičenom te su ga uspjeli sustići. Osumnjičeni se tada policijskim službenicima predstavio kao slovenski državljanin i dao im na uvid osobnu iskaznicu te je potom priveden u Policijsku postaju Krk radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o krivotvorenoj osobnoj iskaznici te da se muškarac lažno predstavlja - priopćili su iz PU primorsko goranske.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Također je utvrđeno da je za osumnjičenikom raspisano više potraga s mjerom uhititi na području Republike Hrvatske te predan u zatvor u Zagrebu - dodaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marley01 25.08.2022.

    Na Krku kažete? Pokušat ću jedan put još,ali s razumijevanjem,pročitati...

  • 25.08.2022.

    Ovaj neki pametan 😂😂😂😂

  • Trump Derangement Syndrome 25.08.2022.

    "Policijski službenici su uz pomoć građana plovilom krenuli prema osumnjičenom te su ga uspjeli sustići." - znači, bez pomoći građana ne bi mogli plovilom krenuti prema osumnjičenom. Što su građani gurali policijsku brodicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare