To je to što me zanima!

Policija ga privela i ispitala: Jurio 234 na sat kroz Dubravu

Snimka otkriva kako je vozač jurio blizu mjesta na kojem je prošlog tjedna bila teška prometna nesreća u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila. Naš stav je da to ostane u domeni prekršaja, kažu iz policije
Vidi originalni članak

Društvenim se mrežama protekloga tjedna munjevitom brzinom proširio uznemirujući video u kojem se vidi kako automobil jurca kroz naselje, prolazi kroz tri crvena i postiže brzinu od 234 km/h vozeći se Avenijom Dubrava. Snimka otkriva kako je vozač jurio u neposrednoj blizini mjesta na kojem je prošlog tjedna bila teška prometna nesreća u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila. Mladić je jurnjavu gradskom avenijom snimio i pod vlastitim imenom i prezimenom objavio na Instagramu. 

Nakon što je više građana snimku prijavilo, isti mladić priveden je i ispitan. Ipak, teško će se bez svjedoka događaja doći do dokaza da je upravo on vozio i snimao jer gradskih kamera na Aveniji Dubrava nema, a policijska postaja pored koje je prošao vozač jurećeg automobila pokriva samo ulaz. Ipak, potrebno je dokazati da je to bila obijesna vožnja, koja je kažnjiva zatvorskom kaznom do 3 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naš stav je da to ostane u domeni prekršaja. Teško je dokazati ovu izravnu namjeru i opasnost za život i tijelo jer u toj snimci ne vidi se nigdje da je nastupila, nitko od pješaka nije ugrožen - rekao je za 'Provjereno' Mato Kovačević, pomoćnik načelnika za kontrolu i upravljanje u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Dalibor0704 16.03.2019.

    Tako divlji vozači imaju debelu pozadinu i prijatelji su šefova policije, ili čak rodbina, pa ih se ne smije maltretirati kao kriminalce.

  • 15.03.2019.

    Bitno da cajka tuce to mu dize adrenalin drago mi je da mi djete nece odrastat u takvoj sredini

  • ivica48 15.03.2019.

    Priveli GA ali nisu ga uhitili

Komentiraj...
Vidi sve komentare