To je to što me zanima!

Policija ga tražila po šumi, a Dlesk šetao po Našicama

Bjegunac Vinko Dlesk (35) je dan prije predaje sa šogorom otišao u odvjetnički ured Zdenka Čujića koji je nalazi tik do zgrade policijske postaje...
Vidi originalni članak

Talačke krize nije bilo. Odbjegli Vinko Dlesk nije nikakav kriminalac. On se samo uplašio policije i odlaska u zatvor pa je pobjegao. Mediji su napuhali događaj i zbog toga ćemo neke tužiti - rekao je na tiskovnoj konferenciji u našičkoj Policijskoj postaji odvjetnik Zdenko Čujić iz Našica, kojega je Dlesk angažirao da ga brani. Naime, dan prije nego će se predati, Dlesk je došao u kuću svog šogora u selu Polubaše, tik do Granica, te ga zamolio da ga odveze u Čujićev odvjetnički ured u Našice. Njih su dvojica potom automobilom krenuli za Našice u vrijeme dok su susjedne Granice i cijeli kraj bili pod policijskom opsadom. Zanimljivo je da se i Čujićev odvjetnički ured u gradu nalazi tik do zgrade policijske postaje te da su Dlesk i njegov šogor neometano obavili sve poslove u gradu u vrijeme dok je trajala potraga po šumama. Odvjetnik je pristao na pravno zastupanje, pa je u četvrtak oko 8.30 sati Dlesk iz kuće svog šogora pozvao policiju i predao se zapovjedniku interventne postrojbe Tomislavu Bilandžiću. Navodno je jedan od uvjeta predaje bilo isključenje medija. Dleska navodno čeka tek šestomjesečni zatvor zbog šumskih krađa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strijelica 30.05.2008.

    ....naša policija......\"sposobni\" su, svaka čast.......

  • semy 30.05.2008.

    Koje gluposti radi ova naša policija i naši mediji. Pa to nije za vjerovati.

  • zelenooki 30.05.2008.

    justicia to ti je tako nasa policija nece da napadne narkomane i ljude koje pljackaju hrvatsku na kvadrat jer se boje napadaju ljude koje pokusavaju prezivjeti na bilo koji nacin!!!!!i nasa interventna ubija mladice koje se napiju ko sto je fistrovic ubio onog decka stvarno nam je jadna ova hrvatska policija!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare