To je to što me zanima!

Policija i carinici na Bajakovu zaplijenili 150 kutija cigareta

Policija je 90 kutija našla u Renaultu bugarskih registracija. U osobnoj prtljazi putnika u Fiatu pronašli su 30 kutija i još 30 u osobnoj prtljazi putnika u Mercedesu
Vidi originalni članak

Tijekom ponedjeljka na prijelazu Bajakovo na ulazu u  Hrvatsku u tri navrata zajedničkim postupanjem djelatnika policije i carine pronađene su veće količine cigareta. 

- Tako je u teretnom automobilu marke „Renault“, bugarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnji državljanin Bugarske, pronađeno 90 kutija cigareta. U osobnoj prtljazi 14-godišnjeg državljanina Makedonije, koji se kao putnik nalazio u osobnom automobilu marke „Fiat“, makedonskih registracijskih oznaka, pronađeno je 30 kutija cigareta. Također 30 kutija cigareta pronađeno je i u osobnoj prtljazi 39-godišnjeg državljanina Kosova koji se kao putnik nalazio u autobusu marke „Mercedes“ - objavila je u utorak PU vukovarsko-srijemska.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 26.12.2013.

    pa ne mogu virovat čime se hvale. stvarno respektiabilan "ulov" hahhahahhahahha

  • TNT2 25.12.2013.

    ma nemam šta za reći uhvatili su okorjele kriminalce i suzbili kriminal u državi ma bravo dečki čak 30 kutija cigareta svaka vam čast ovo je trebalo stvarno otkriti zamislite koliko bi proračun bio oštećen da nisu ovo spriječili????

  • istank90 25.12.2013.

    ovo je biznis budučnosti u ovoj opljačkanoj našoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare