To je to što me zanima!

Policija identificirala napadača u Ljubljani: Ovo mu nije prvi put

Policija je rekla da mu je potrebna psihijatrijska pomoć, a pregovori i korištenje raznih sredstava prisile nisu djelovala te je muškarac ispustio nož tek kada je na mjesto intervencije stigao njegov rođak
Vidi originalni članak

Ljubljanska policija identificirala je muškarca, koji je u srijedu oko 15 sati na Bavarskom dvoru u središtu Ljubljane s dva noža počeo prijetiti prolaznicima, javlja slovenski Delo. Radi se o 23-godišnjaku s područja Ljubljane koji je bio upleten u sličnu situaciju 2020. godine, iako iz policije nisu otkrivali detalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema priopćenju policije, potrebna mu je psihijatrijska pomoć, a tamošnji inspektor Željko Car rekao je da pregovori i korištenje raznih sredstava prisile poput elektrošokera nisu djelovala te je muškarac ispustio nož tek kada je na mjesto intervencije stigao njegov rođak, nakon čega ga je policija savladala.

GAĐALI GA ELEKTROŠOKOVIMA VIDEO Drama u Ljubljani: Mladić prijetio noževima, specijalci su ga svladali: 'Bilo je napeto...'

- Išle smo s faksa kad smo naletjele na taj događaj, bilo je prvo manje ljudi pa smo mislili da je performans. Policija je bila iznimno oprezna, možda zbog ruksaka, a imao je i vizir. Izgledao je spremno, samo ne znamo na što. Trudili su se uhititi ga. Bila je napeta situacija i bilo je prilično tiho, nije bilo ugodno. Kad su ga napokon uhitili, samo su ga polegli na trbuh na nosila. Vlasti su najavile izjave u 19 sati - ispričala je za 24sata Hrvatica koja studira u Ljubljani.

U incidentu nitko nije stradao, ali jedan od policajaca je prilikom postupanja zadobio lakše ozljede, a počinitelja je nakon intervencije odvezla hitna pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • KajSiPukel 14.03.2024.

    Čefur

  • makasun 14.03.2024.

    Kinezi bi ovog odmah ucmekali, a onda obitelji poslali račun za metak.

  • horvatincic.robert 13.03.2024.

    Pa normalno da mu nije prvi put, uvijek ista prica sa tim nasilnicima. Trebali bi poostriti kazne da ih se konacno disciplinira!

Komentiraj...
Vidi sve komentare