To je to što me zanima!

Policija im pronašla marihuanu, ecstasy, digitalnu vagu i novce

Policija je po Zadru istraživala neovlaštenu proizvodnju i promet drogama pa su tako uhitili tri mladića, maloljetnika od 17 godina, dečka od 20 i 35-godišnjaka. Kod svakog od njih pronašli su marihuanu.
Vidi originalni članak

Trojcu dilera iz Zadra policija je uzela drogu te ih prijavila državnom odvjetništvu.

- Proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 11 komada pojedinačnih paketića s marihuanom ukupne težine oko 13 grama, jedna tableta MDMA- Ecstasy te novčani iznos od 1.100 kuna za kojeg se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge. Kod njega je naknadno pronađeno još 19 grama marihuane i digitalna vaga.

ZATEKLI IH NA ULICI Uhićeni su splitski dileri speeda

Nadalje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 80,9 grama marihuane, pakirane u pojedinačne vrećice te dvije digitalne vage za precizno mjerenje, kao i novčani iznos od 5.200 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge.Isto tako su proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 17 godine, kod koje je pronađeno i oduzeto oko 115 grama marihuane i tri digitalne vage za precizno mjerenje - kaže Ivana Grbin, policijska glasnogovornica u Zadru. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.11.2020.

    izgleda da mu vaga ne radi kad je imao 13 grama u 11 paketica

Komentiraj...
Vidi sve komentare