To je to što me zanima!

Policija istražuje iznajmljivača koji je odbio smještaj gayevima

Tomislav Gospić je Brazilcu Fabianu Vallimu, koji je preko servisa Booking.com rezervirao smještaj u njegovom apartmanu, odgovorio da ne prima homoseksualce...
Vidi originalni članak

Tomislav Gospić, vlasnik apartmana 'Identity' iz Zadra, koji se u fokusu javnosti našao nakon što je otkazao gostoprimstvo homoseksualnom paru iz Brazila, uskoro može očekivati i posjet policije koja bi trebala utvrditi sve činjenice i je li u tom slučaju bilo kršenja Zakona o suzbijanju diskriminacije.

BEZ SMJEŠTAJA JER JE GAY Turist iz Brazila poručio: 'Ipak dolazim s mužem u Hrvatsku!'

Naime, kako je tportalu odgovoreno iz PU Zadarske policija će 'u vezi s javno objavljenim informacijama, utvrditi sve relevantne činjenice u vezi s opisanim događajima, te o utvrđenim činjenicama izvijestiti nadležno državno odvjetništvo radi donošenja mjerodavne odluke'.

DISKRIMINACIJA U ZADRU: 'Vjerojatno ne želi gayeve jer su uništili apartman orgijama'

Gospić je, podsjetimo, Fabianu Vallimu, koji je preko servisa Booking.com rezervirao smještaj u njegovom apartmanu u Zadru, odgovorio da ne prima homoseksualce i zatražio od njega da otkaže rezervaciju.

ŽALI SE NA TWITTERU Brazilcu su otkazali smještaj u Zadru jer je homoseksualac?!

Međutim, Brazilac je to odbio i Gospićev odgovor podijelio na društvenim mrežama, a o svemu je obavijestio i stranicu Booking.com. Oni su pak jučer njegove apartmane izbacili iz svoje ponude, jer se takav potez kosi s njihovom politikom, a isto je učinio i Airbnb. Objava Brazilca munjevito se proširila društvenim mrežama. 

Iz Turističke zajednice grada Zadra oštro su osudili takav potez prema gostima.

Utvrdili policija da je Gospić prekršio Zakon o suzbijanju diskriminacije prijeti mu kazna od pet do 30 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 745

  • Jedan_dečko 13.08.2018.

    kako gejevi daju minuse xD

  • Jedan_dečko 13.08.2018.

    Zašto policija ne istražuje Dalićku jel ukrala 500 milijuna kuna? zast ne istrazuju Todorića, Sanadera, Kalmetu. Ježića, Bandića?

  • Alka 12.08.2018.

    Nebi ih ni ja primio.neka idu di su dosli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare