To je to što me zanima!

Policija istražuje Miss: Pred Taj Mahalom je reklamirala štikle?

Indijski arheološki nadzor prijavio je posjet policiji, koja istražuje Oliviju (21) i agenciju preko koje je stigla u Indiju zbog promotivnih fotografija pred Taj Mahalom
Vidi originalni članak

Miss Universe, Amerikanka Olivia Culpo, proteklog vikenda je posjetila Indiju, a našla se u centru istrage jer indijska policija sumnja kako je prekršila stroga pravila nakon što se fotografirala u Taj Mahalu.

Naime prema zakonima u Indiji, oko Taj Mahala je zabranjeno raditi bilo kakve promotivne fotografije jer se radi o svetom mjestu. Osim toga, prema pravilima, posjetitelji moraju paziti i na odjeću koju nose jer je zabranjeno otkrivati previše kože. 

Indijska policija sumnja kako je Culpo ispred Taj Mahala reklamirala štikle. Tvrde kako je netko iz njezine grupe iz torbe izvadio sandale s visokim potpeticama i dao ih Miss Universe. Culpo je, tvrde, obula jednu cipelu, a drugu je držala u ruci dok ju je fotograf snimao s Taj Mahalom u pozadini. 

Indijski arheološki nadzor prijavio je posjet policiji, koja istražuje Oliviju (21) i agenciju preko koje je stigla u Indiju. 

Amerikanka se fotografirala na klupi koja je poznata kao "Dianina klupa", jer je britanska princeza Diana na njoj fotografirana tijekom posjeta Indiji 1992. godine, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Vlad 13.10.2013.

    A zašto onda stalno reklamiraju burke i prenosive šatore za žene?

  • CptNemo 13.10.2013.

    Bezveze članak BEZ inkriminirajućih fotki. Mogli ste napisat i da istražuju slijetanje Aliena pored Taj Mahala dok je nekakva misica bila tamo slučajno. Kredibilitet bi bio jednak ovome.

  • paar 13.10.2013.

    LJudi imaju svoje zakone koje treba poštivati, kaj nisu čuli za photoshop?

Komentiraj...
Vidi sve komentare