To je to što me zanima!

Policija istražuje posjećuju li pedofili dom za curice...

Djevojčica (14) preklinje da je se spasi iz doma u koji, kaže, redovito dolaze sumnjivi muškarci. “Kuću milosrđa” istražuje i Ministarstvo zdravstva
Vidi originalni članak

Čim je izašao tekst u novinama, na mene je urlala časna Veronika i optužila me da će zbog mene zatvoriti dom i razmjestiti štićenike po drugim domovima. Ravnateljica Anka me zagrlila, sva se tresla i rekla da se moramo držati skupa. Sad su svi ljuti na mene jer sam rekla istinu, ispričala je u četvrtak M. Ž. (14), djevojčica koja je s nama podijelila šokantno svjedočanstvo o navodnim neljudskim uvjetima i pedofiliji u dječjem Caritasovom domu “Kuća milosrđa Majmajoli” pokraj Vodnjana u Istri. Ž. M. je u dom smještena privremeno, zajedno s još nekoliko djevojčica u dobi od deset do 17 godina. Djeca su, tvrdi, prekrivena ušima koja plaze po njima, a tvrdi i kako ih redovito posjećuju “gosti” kuće, stanoviti Željko i još nekolicina muškaraca koji štićenice fotografiraju, nabacuju im se i govore im lascivne gadosti. U “Kuću milosrđa” u četvrtak je došla komisija Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi te pojedinačno ispitala sve štićenike. Do kraja istrage ne žele komentirati stanje u domu. Istragu provodi i istarska policija koja ne želi otkrivati detalje. Majka i očuh maloljetne M. Ž još su prije 15 dana ravnateljicu doma Anku Dusanek uputili na moguće pedofile te su razočarani što je, kako tvrde, upozorenje ignorirala. Ravnatelj Caritasa Porečko-pulske biskupije Željko Zec kazao je da nikada nije čuo ni za kakvog Željka kao što nikada nije vidio da se nekakvi muškarci motaju po domu.
- Nadam se da te optužbe nisu istinite. Ovo su zaista neugodne vijesti, ali policija je o svemu obaviještena i slučaj se istražuje. Ukoliko se ustvrdi da se takvo što zaista dogodilo, to je čin za svaku osudu, naglasio je Zec.

'BOJIM SE SILOVANJA, TO JE KLUB PEDOFILA'

Roditelji štićenice M. Ž. policiji su podnijeli prijavu protiv stanovitog Željka zbog sumnje na pedofiliju. Djevojčica je u četvrtak i inspekciji Ministarstva zdravstva ispričala sve o susretima s njim. U ispovijesti za 24sata je ponavljala kako se boji silovanja te kako je “Kuća milosrđa” zapravo klub pedofilije.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • PeGO 30.08.2008.

    Crkva d.o.o. i Karitas d.o.o. vrhunske firme....prodaja magle i pedofilija....ne može bolje ccc

  • luk 30.08.2008.

    Pa nije njima u interesu da zatvore dom kad tamo te (ne)časne sestre dobivaju lovu od ministarstva za tu dječicu. Fučka se nijma za djecu dok im prodaju priče Nisi ti više dijete,nisam ti ja stranac nemoj nikom reči... Zatvoriti dom i djecu dati u prave normalne domove ako takvih uopče ima! Fuj šta lova radi...

  • BRMBEČ 29.08.2008.

    Justicia je lipo kazala koliko vride ti njeni(majka i očuh).Slučajno sam i sam svjedok ludostima koje čine ti roditelji,koji su obično rastavljeni,djeca iz par brakova,pa policija često dolazi na intervenciju,ali moram kazati da rezultata nema,jer naše pravosuđe i ne mari za takove slučajeve,a lokalne vlasti im daju socijalne stanove i pomoć,te od njih stvara parazite i neradnike,pijance i kriminalce,pa očekivati da ta dica sutra pođu pravim putem mislim da je samo iluzija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare