To je to što me zanima!

Objavili fotografije muškarca koji je bacio fekalije na Tomića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osumnjičeni muškarac na glavi je imao šiltericu i tamne naočale, a u bijegu su ga snimile nadzorne kamere. Splitsko-dalmatinska policija građane moli za pomoć
Vidi originalni članak

Splitska policija objavila je snimke muškarca kojega sumnjiče da je u nedjelju, 23. veljače u 11.45 sati, na glavu pisca i kolumnista Ante Tomića (44), izlio kantu fekalija. 

Sve se odvijalo na splitskoj Pjaci, gdje je Tomić s prijateljem ispijao jutarnju kavu. Osumnjičeni muškarac na glavi je imao šiltericu i tamne naočale, a u bijegu su ga uhvatile nadzorne kamere. 

Policija moli građane da, ako o osobi s fotografija imaju bilo kakvih informacija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobno, pozivom na broj 192 ili e-mailom, na adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 270

  • Pomorac_1 01.03.2014.

    Zanimljivo kad su mog susjeda istukli i opljackali policija je samo na pravilo zapisnik I nikome nista , a kad je govnjar dobio svoju porciju onda narode pomozi. Najprije objavite sllike u koloru od sjor tomica sa sadrzajem na naslovnicama on svih novinari da se malo digne prodaja. Ja san voljan I platit za tu sliku ako je netko slucajno na pravilo neka se javi

  • Pomorac_1 01.03.2014.

    Bravo momak castit cu te Jerome I picem ako te Ikad upoznam. Trebalo bi taj slucaj raspravljati u saboru non stop do kraja mandata tako da se ne donose nikakve odluke, bit ce tako manje stete za narod.

  • ilmare 28.02.2014.

    ne znam ,kako mu se nije gadilo na ovaj način iskazati revolt ?? Zar nije mogao drukčije ? A ove,koji ga dižu u nebesa ,pitam samo jedno :Da li bi se rukovali s njime nakon incidenta ?? :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare