To je to što me zanima!

HDZ o napadu na aktivisticu: To je bilo na cesti, ne na skupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojka, koja povremeno volontira za 'Građansku akciju', približila se skupu, ali tada je jedan od sudionika skupa povikao 'Ku*** me snima!' i nasrnuo na nju
Vidi originalni članak

Policija je potvrdila kako su zbog napada na aktivisticu 'Građanske akcije' u ponedjeljak navečer ispred hotela Sheraton jednog čovjeka priveli na obavijesni razgovor. Nismo dobili potvrdu je li uhićen.

Podsjetimo, HDZ je u ponedjeljak organizirao skup povodom obljetnice smrti Franje Tuđmana. Pripadnici 'Građanske akcije' su se okupili i mirno prosvjedovali. Razvukli su transparent dug desetak metara na kojemu je pisalo 'Detuđmanizacija'. Djevojka koja nije članica već povremeno volontira za 'Građansku akciju' snimajući kamerom, približila se skupu no tada je jedan od sudionika povikao 'Ku*** me snima!' i nasrnuo na nju. 

'Građanska akcija' je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju muškarca za kojeg tvrde da je napadač. 

'Incident se navodno dogodio ispred hotela'

Iz HDZ-a su priopćenjem reagirali na napad na aktivisticu Građanske akcije od strane sudionika HDZ-ovog skupa povodom obljetnice smrti Franje Tuđmana u ponedjeljak. 

Naglasili su kako se radi o navodnom incidentu koji se dogodio ispred hotela, odnosno na cesti, a ne u prostoriji gdje se održavala tribina. 

- Tribina je bila otvorena za sve zainteresirane građane. Nitko od organizatora nije svjedočio tom događaju ispred hotela. U stranci smo za njega saznali iz medija. Očekujemo da će nadležne institucije utvrditi tko je od sudionika incidenta kriv za to što se navodno dogodilo. Prije toga ne možemo govoriti o nikakvim eventualnim sankcijama - poručili su. 

Idi na 24sata

Komentari 310

  • issavis 11.12.2013.

    nemoš' vjerovat,a koje je razlika da je premlaćena na cesti a ne na skupu,jel to umanjuje njegov barbarizam i divljaštvo?

  • adeodatus 11.12.2013.

    24sata zasto ne objavite priopcenje Nenada Viduke.

  • nisamtaj 11.12.2013.

    Toliko realno ocijenjenih komentara (sarkazam)... Izgleda da kod ovog članka vlada HDZ-ova mladež.

Komentiraj...
Vidi sve komentare