To je to što me zanima!

Policija je privela trojac koji je brutalno pretukao Riječanina

Dvojica muškaraca iz Rijeke i Kastva, te djevojka s Viškova (23) namamili su muškarca (33) u stan gdje su ga pretukli. Motiv napada je obračun zbog dugova
Vidi originalni članak

Dvojica muškarca iz Rijeke i Kastva, starosti 35 i 36 godina, te 23-godišnjakinja s Viškova privedeni su u petak  na Županijski sud u Rijeci zbog sumnje u razbojništvo, nanošenje teške ozljede te zlouporabu droga.

Naime, trojac je osumnjičen da je u srijedu tijekom dana 33-godišnjaka s Viškova namamio u stan gdje su ga fizički napali i nanijeli mu teške ozljede opasne po život, zbog kojih se nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Sušak.

Neslužbeno doznajemo da su muškarca prvo vezali nakon čega je uslijedio niz udaraca rukama i nogama te i pištoljem po glavi. Sumnja se da je motiv napada obračun zbog droge i dugova.

U nastavku kriminalističkog istraživanja po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenih. Kod 23-godišnjakinje policija je tom prilikom pronašla i oduzela 1,8 grama amfetamina te više komada raznih tableta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Stalker 0 11.07.2014.

    Ouf...Ovoliko bolesnika nema ni Amerika koliko ima ova mala Hrvatska...Sve pacjenti na kvadrat,vezat čovjeka i tući pištoljem po glavi zbog grama droge i još ostavit tragove,koji amateri,gospodo vrata vrapče ustanove su otvorena svaki dan.

  • morenocro 11.07.2014.

    Majku vam drogerašku,samo batine vam trebaju!

  • morenocro 11.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare