To je to što me zanima!

Policija je uhitila i poduzetnika Milana Lončarića: Šefu HRT-a je kupio stan za milijun kuna?

Lončarićeva tvrtka kupila je spomenuti stan nakon što je posredovao u njegovim dogovorima s Gradom. Stan su kupili bez kredita, a nije upisan u Bačićevoj imovinskoj kartici.
Vidi originalni članak

Tijekom akcije USKOK-a i policije u srijedu priveden je i poduzetnik Milan Lončarić, vlasnik propale Tvornice električnih žarulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njega istražitelji sumnjiče da je šefu HRT-a Kazimiru Bačiću kupio stan nakon što je posredovao u njegovim dogovorima s Gradom Zagrebom, odnosno pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem osobno, doznaje Telegram.

Radi se o stanu koji se nalazi u Radićevoj ulici u Zagrebu, a koji nije upisan u Bačićevoj imovinskoj kartici. Kako javlja Telegram, Lončarićeva tvrtka Slanica d.o.o. kupila je spomenuti stan. Ugovor je zaključen 12. lipnja 2020., a potpisao ga je Lončarić osobno, kao direktor, odnosno zastupnik tvrtke. Ugovorena cijena bila je 1,021.234 kuna, piše Telegram. Iz dokumentacije je vidljivo da stan nije kupljen kreditom te stoga nije ni opterećen založnim pravom.

UHITILI BANDIĆEVE SURADNIKE Kako je u velikim akcijama palo carstvo pokojnog Bandića?

Tvrtka Slanica d.o.o. koja je stan kupila nema zaposlenih. Tijekom 2019. nije imala prihoda, a godinu je završila s gubitkom od 1509 kuna. Istražitelji su pretresli prostore tvrtke.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ARMADA10 01.07.2021.

    Šefff mu je dao našu lovu a on mu kupio stan vrlo jasnooo. Nek vam mama plaća više HRT lopineee.

  • Zagreb1976 01.07.2021.

    U kakvoj mi državi živimo Bože sačuvaj lopov do lopova

  • 01.07.2021.

    Ništa od toga! Sad će se svi izvaditi na dijagnoze a cinkat će samo Bandića koji je mrtav jer druge ne smiju. Ne smije ni Uskok svakoga dirati. Bar će se otegnuti pa će past u zaborav a oni će i dalje živjeti u svom izobilju

Komentiraj...
Vidi sve komentare