News

Komentari 27

Policija je uhitila i poduzetnika Milana Lončarića: Šefu HRT-a je kupio stan za milijun kuna?

Policija je uhitila i poduzetnika Milana Lončarića: Šefu HRT-a je kupio stan za milijun kuna?

Lončarićeva tvrtka kupila je spomenuti stan nakon što je posredovao u njegovim dogovorima s Gradom. Stan su kupili bez kredita, a nije upisan u Bačićevoj imovinskoj kartici.

Tijekom akcije USKOK-a i policije u srijedu priveden je i poduzetnik Milan Lončarić, vlasnik propale Tvornice električnih žarulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njega istražitelji sumnjiče da je šefu HRT-a Kazimiru Bačiću kupio stan nakon što je posredovao u njegovim dogovorima s Gradom Zagrebom, odnosno pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem osobno, doznaje Telegram.

Zagreb: Policija u stanu u Radićevoj ulici koji se povezuje s uhićenim Bačićem

Radi se o stanu koji se nalazi u Radićevoj ulici u Zagrebu, a koji nije upisan u Bačićevoj imovinskoj kartici. Kako javlja Telegram, Lončarićeva tvrtka Slanica d.o.o. kupila je spomenuti stan. Ugovor je zaključen 12. lipnja 2020., a potpisao ga je Lončarić osobno, kao direktor, odnosno zastupnik tvrtke. Ugovorena cijena bila je 1,021.234 kuna, piše Telegram. Iz dokumentacije je vidljivo da stan nije kupljen kreditom te stoga nije ni opterećen založnim pravom.

Tvrtka Slanica d.o.o. koja je stan kupila nema zaposlenih. Tijekom 2019. nije imala prihoda, a godinu je završila s gubitkom od 1509 kuna. Istražitelji su pretresli prostore tvrtke.