To je to što me zanima!

Policija je upala u HAC-ONC: Sumnjiv tečaj za menadžere

Policija istražuje sumnjivi ugovor tvrtke Hrvatske autoceste – Održavanje i naplata cestarine s tvrtkom Mitomis vrijedan 199.920 kuna plus PDV, sklopljen ljetos
Vidi originalni članak

Policija istražuje sumnjivi ugovor tvrtke Hrvatske autoceste – Održavanje i naplata cestarine s tvrtkom Mitomis vrijedan 199.920 kuna plus PDV. HAC-ONC je ljetos angažirao Mitomis, i to bez provedenog javnog nadmetanja za organiziranje menadžerskih tečajeva za svoje direktore i šefove, piše Večernji list.

Sad se u cijeli slučaj uključio i PNUSKOK. U upravi HAC-ONC-a potvrdili su za Večernji list da policija poduzima radnje vezano uz ugovor s Mitomisom.Također, šefovi tehničkih jedinica HAC-ONC-a dobili su  poziv istražitelja da daju iskaz. 

Podsjetimo, HAC-ONC je samo pet mjeseci nakon što je na čelo te tvrtke zasjeo Goran Grbac sklopio ugovor s Mitomisom da organizira četiri seminara pod službenim nazivom “Usluga razvoja stručnosti i obučavanja zaposlenih”. Na pitanje kako su došli do Mitomisa, odgovorili su da su se predstavnici te tvrtka obratili prvo njima i ponudili im svoje usluge.


Idi na 24sata

Komentari 12

  • zof 21.11.2014.

    Mitomiseobratiopasampotrošiolovunisamneznamzašto.

  • jozabroz 21.11.2014.

    ma dajte,, a ko je tu krivac,,mislim jer kalmeta sad jos uvjek vodi taj resor il mozda neko iz partije??? pa kog vi tu zabavljate??

  • gepard78 21.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare