To je to što me zanima!

Policija kaznila bajkere? 'Nije istina, samo su nas popisali...'

Nitko iz skupine prosvjednika nije kažnjen, no policija je ipak napisala dvije kazne motociklistima koji nisu bili u skupini te jednom koji je počeo preusmjeravati motocikliste na druge naplatne kućice
Vidi originalni članak

Iako su neki mediji prenijeli kako je policija kaznila mnoge motoriste koji su jutros prosvjedovali na Krčkom mostu, to naprosto nije točno. 

Naime, 50-tak bajkera, koji su plaćanjem karata u lipama izrazili svoje nezadovoljstvo naplatom mostarine, stvorili su zastoj u prometu i dugačku kolonu do mosta jer su zauzeli četiri prometne trake, dok su ostali putnici preusmjereni na jednu, no neprimjerenog kažnjavanja nije bilo.

Dapače, i sami bajkeri reagirali su na netočnu objavu na svojoj Facebook stranici.

'PRESTANITE NAPLAĆIVATI MOSTARINU' Pobunili se bajkeri na Krčkom mostu: Prijelaz plaćali lipama

- Malo pretjeruju u članku. Sve su nas popisali, ali im nije policajac uručio kaznu. Dvojica su kažnjena na licu mjesta - napisali su.

Naime, kažnjen je motorista koji se oglušio na znak zaustavljanja policajca te, kako je kazao, preusmjerio motoriste na četiri naplatne kućice, dok je policija, kaže, htjela da svi bajkeri prođu kroz jedan prometni trak.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, kažnjen je i par koji nije pripadao skupini udruženja bajkera i koji se na mostu pojavio nešto kasnije od udruženja bajkera.

- Ne znam zašto smo kažnjeni, rekli su nam da smo pretjecali što je čista glupost - kazala je uzrujana bajkerica, koja je s partnerom išla na odmor.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 20.07.2019.

    Hdz i ministar oleg butković nebi mogli puniti svoje kasice da se prestane sa naplatom mostarine !

  • dektiva3 30.06.2019.

    Koliko su love do sada ubrali od mostarine,mogli su zlatom asfaltirat sve ceste na krku...zabranit naplatu mostarine odmah !

  • 30.06.2019.

    a održavanje mosta će platit njihove babe od penzije? dokoni kompleksaši

Komentiraj...
Vidi sve komentare