To je to što me zanima!

Policija kod dva čovjek našla amfetamin, marihuanu, kokain

Kaznena prijava zbog istog nedjela podnesena je i protiv 29-godišnjaka kod kojeg je prilikom pretrage stana u Splitu u srijedu pronađeno 116,2 grama speeda i dvije digitalne vage za precizno mjerenje
Vidi originalni članak

Splitska policija u dva odvojena slučaja uhitila je dvojicu dilera kod kojih je pronašla nešto više od dva kilograma amfetamina i nešto marihuane, doznaje se u policiji. 

U prvom slučaju inspektori za droge su u srijedu popodne zaustavili 24-godišnjaka kod kojega su pronašli 0,57 grama marihuane, a u sklopu kriminalističkog istraživanja obavili su i pretragu stana kojeg koristi u Splitu.

Tom prilikom je pronađeno kilogram i 400 grama amfetamina, odnosno speeda i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Kaznena prijava zbog istog nedjela podnesena je i protiv 29-godišnjaka kod kojeg je prilikom pretrage stana u Splitu u srijedu pronađeno 116,2 grama speeda i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. 

Obojica uhićenih dilera dovedena su pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svejedvostrano 20.10.2019.

    Meni osobno su našli dvije vrste nedozvoljene zakonom,u količini za osobne potrebe,ali ajmo reći 6 puta više nego ovih 0,57 i ponavljam radi se o još jednoj teže kažnjivih supstanci i nakon 2 sata u policiji uz malo galame,nabijanja pritiska prvo verbalno pa zatim i korištenje malo i udaraca,sam pušten da idem dalje,a ura je bila idealna za izlazak,a neće me valjda dvaput u jednoj večeri...Želim reći pretres

  • Maddog 17.10.2019.

    a di je kokain u ovoj priči ?

  • fenix77 17.10.2019.

    Jesu tu u pitanju baš dva čovjeka ili dva poduzetnika, od ranije poznata policiji, a pod zaštitok bossa, Đakića, ćaće ili nekog takvog..

Komentiraj...
Vidi sve komentare