To je to što me zanima!

Policija mu uzela vozačku dozvolu na 1000 godina!

Igoru Novaku policija je oduzela vozačku dozvolu zbog prekršaja. Ipak, nisu mu je namjeravali zadržati baš jedno tisućljeće i mjesec dana
Vidi originalni članak

Igoru Novaku iz Male Subotice međimurska policija je oduzela vozačku na čitavo tisućljeće i mjesec dana. Nakon što je podigao vozačku, primijetio je da na poleđini piše kako ima zabranu upravljanja B kategorijom do 25. ožujka 3006. Policija ga je nekoliko puta od tada zaustavljala, no nije imao problema.
- Riječ je o tiskarskoj pogrešci službenika na šalteru - pojasnio je glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosareć.
Dodao je da se pogreške događaju te zamolio Igora da se javi u policiju kako bi mu izradili novu vozačku o svom trošku.
- Ne namjeravam napraviti novu vozačku, jer nemam problema kad me zaustavi policija. Provjere moje podatke u stanici i uvjere se da je došlo do pogreške - kaže Igor.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • grasshopper 06.11.2007.

    pa sta ako je tek sad pokazao, a zasto bi se bojao im koga, a zasto bi to morao biti ZUZIC 2, po tome 70% vozaca su ZUZIC 2 jer je otprilike toiki broj onih kojima je oduzeta vozacka na mjesec dva zbg nekog prekrsaja i to uopce nemora biti brza ili pijana voznja.....jednostavno se zaje........bo i proso kroz krizanje bas u trenutku promjene zutog na crveno.

  • zbora 05.11.2007.

    i da.. i kad je to uopće bilo kad je drugi mjesec 2006-e godine na vozačkoj... il se sada tek sjetio to pokazati..

  • zbora 05.11.2007.

    \"Ne namjeravam napraviti novu vozačku, jer nemam problema kad me zaustavi policija\" - samo ti budi pametan i pravi si probleme, ak ti je čovjek reko da dođš napraviti novu idi tamo i napravi, nebudi najpametniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare