To je to što me zanima!

Policija na autocesti ovaj vikend provodi veliku akciju kontrole, otkrili su o čemu se zapravo radi

S autoceste A1 sva se vozila usmjeravaju na odmorište u Draganiću i provodi se kontrola, odnosno policija i nekoliko inspekcijskih službi obavljaju kontrolu “svega sumnjivoga"
Vidi originalni članak

Policijska uprava karlovačka ovoga petka na autocesti Zagreb-Karlovac provodi akciju "Ljevak" radi podizanja opće razine sigurnosti, prevencije i sprječavanja prekršaja i kaznenih djela te s njima povezanim pronalaskom osoba, roba i predmeta.

Glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard rekla je Hini kako je riječ o kontroli kolokvijalno zvanoj “ljevak”, kada se sva vozila koja naiđu kontroliraju za sve prekršaje i sumnju na kaznena djela, ili bilo kakvog kažnjivog ponašanja.

SLATKO JE SLATKO Bosanac je za mito tražio 3000 eura, ali i dvije - tegle Nutelle!

Najavila je da će rezultati biti objavljeni, ali kad se odradi analiza, dakle nakon rada na terenu.

S autoceste A1 sva se vozila usmjeravaju na odmorište u Draganiću i provodi se kontrola, odnosno policija i nekoliko inspekcijskih službi obavljaju kontrolu “svega sumnjivoga".

A SVE SE ZNALO... Teški kriminal u Banjoj Luci: Iz policijskog depoa nestalo 26 automobila, novac, duhan...

Vozači, vozila i putnici koji kroz policijski 'ljevak" prođu bez da im se pronađe išta kažnjivo, odmah nakon kontrole nastavljaju put, dok osobe kod kojih se nađe npr. ilegalna roba ili oružje, ili pak neispravnosti na vozilu, dokumentaciji i slično, podliježu postupku uobičajenom za te prekršaje ili kaznena djela.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ursuss 05.11.2021.

    akcija se zove po seljački "napunimo proračun"

  • Tirkizna.Leptirica 05.11.2021.

    ..Zabluda o virusu nalazi se u samom srcu „Operacije Koronavirus“ jer bez koncepta teorije o mikrobima i bez pripovijesti strave o virusu ubojici, većina ljudi ne bi prihvatila službenu priču o propagandi COVID od strane Svjetske zdravstvene organizacije. Autor teksta Makia Freeman u uvodu ističe ranije objavljeni tekst o herojskim naporima dr. Stefana Lanke koji je 2017. pobijedio u jednom značajnom sudskom procesu/slučaju koji je išao sve do njemačkog Vrhovnog suda, što je ODBACILO ODLUKU IZ 2015. kojom je morao isplatiti 100 000€. Naime, dr. Lanka je na najvišem njemačkom Sudu dokazao da OSPICE NISU IZAZVANE VIRUSOM te da zapravo nema virusa ospica. ......

  • 05.11.2021.

    Još kad bi neko bio pismen pa da napiše akcija "LIJEVAK", a ne akcija "LJEVAK" jer mi pismeni znamo što znači LIJEVAK, a što znači LJEVAK!

Komentiraj...
Vidi sve komentare