News

Komentari 18

Policija na autocesti ovaj vikend provodi veliku akciju kontrole, otkrili su o čemu se zapravo radi

Policija na autocesti ovaj vikend provodi veliku akciju kontrole, otkrili su o čemu se zapravo radi

S autoceste A1 sva se vozila usmjeravaju na odmorište u Draganiću i provodi se kontrola, odnosno policija i nekoliko inspekcijskih službi obavljaju kontrolu “svega sumnjivoga"

Policijska uprava karlovačka ovoga petka na autocesti Zagreb-Karlovac provodi akciju "Ljevak" radi podizanja opće razine sigurnosti, prevencije i sprječavanja prekršaja i kaznenih djela te s njima povezanim pronalaskom osoba, roba i predmeta.

Glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard rekla je Hini kako je riječ o kontroli kolokvijalno zvanoj “ljevak”, kada se sva vozila koja naiđu kontroliraju za sve prekršaje i sumnju na kaznena djela, ili bilo kakvog kažnjivog ponašanja.

Najavila je da će rezultati biti objavljeni, ali kad se odradi analiza, dakle nakon rada na terenu.

S autoceste A1 sva se vozila usmjeravaju na odmorište u Draganiću i provodi se kontrola, odnosno policija i nekoliko inspekcijskih službi obavljaju kontrolu “svega sumnjivoga".

Vozači, vozila i putnici koji kroz policijski 'ljevak" prođu bez da im se pronađe išta kažnjivo, odmah nakon kontrole nastavljaju put, dok osobe kod kojih se nađe npr. ilegalna roba ili oružje, ili pak neispravnosti na vozilu, dokumentaciji i slično, podliježu postupku uobičajenom za te prekršaje ili kaznena djela.

Najčitaniji članci