To je to što me zanima!

Policija našla majku mrtve bebe; pustili je na slobodu

Karlovac: R.C. (26) iz Požege policija je uhitila u četvrtak. Obzirom da policija nema dokaza da je dijete bilo rođeno živo, pustit će je na slobodu
Vidi originalni članak

Karlovačka policija je u četvrtak uhitila R. C. (26) iz Požege, majku novorođenčeta koje je nađeno na smetlištu Ilovac kraj Karlovca. Kako kriminalistička obrada još traje policija ne zna sve okolnosti ove tragedije, niti je li dijete nađeno živo ili mrtvo ni kako je točno završilo na odlagalištu. Policija je tijelo u srijedu prevezla na obdukciju. Obzirom da policija još uvijek nema dokaza da je dijete bilo rođeno živo i da ne postoji opasnost da majka utječe na svjedoke ili da ometa istragu, majku je puštena na slobodu, kaže glasnogovornica karlovačke policije Tanja Petrić. Patologinja i vještakinja sudske medicine Mira Mlinac Lucijanić rekla je Hini kako je obdukcijom utvrđeno da je dijete bilo doneseno do samog kraja termina za porod i da je bilo dobro razvijeno. Točan uzrok i vrijeme smrti utvrđuje se patohistološkom analizom dišnog sustava. Te će analize najvjerojatnije biti završene u roku od sedam dana. Policija je u istrazi utvrdila kojim je kamionom dopremljeno smeće u kojemu je bila i vrećica s mrtvim dječačićem i da se daljnjim radom došlo do određenih pokazatelja koji su upućivali na eventualni identitet majke.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vagabunda 11.04.2008.

    zar bacanje mrtvog tijela u smece nije kazneno djelo?

  • black25 11.04.2008.

    Ja mislim da su svi zakoni svijeta predemokratični i previše blagi prema zločincima. Doslovno gore prođeš ako ne platiš kartu u autobusu ili koju kunu poreza, nego ako ubiješ vlastito dijete, siluješ ili neku drugu gadost. U tom drugom slučaju uvijek se može izvući na neuračunljuivost, postporođajnu depresiju (na koju će se i ova prasica sto posto pozvati), umanjenu ubrojivost blablabla. Ovakve kao ova i slične,treba ne samo zatvoriti, nego im podvezati jajnike, ako je muško, kastrirati i to je to. Jer, napraviti nešto kao ta dotična \"gospođica\" nije stvar pogreške ili prekršaja, to je teški poremećaj i čisto zlo protiv kojega sigurno neće pomoći godina (ako i toliko) zatvora i dva-tri razgovora sa psihićem. Ako je to bila u stanju jednom napraviti, tko zna što je u stanju u budućnosti.

  • Gara 11.04.2008.

    nadam se da će ti se kroz život vratiti i obiti o glavu ova strahota koju si učinila..

Komentiraj...
Vidi sve komentare