To je to što me zanima!

Policija našla petoricu nasilnika iz Vinkovaca: Pretukli četvoricu, od toga troje maloljetnika

Riječ je o incidentu do kojeg je došlo 23. veljače u 20.34 sati, a petorica napadača na javnom su mjestu istukla trojicu maloljetnika i jednog punoljetnika
Vidi originalni članak

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je provela kriminalističko istraživanje te je otkrila identitet petero ljudi koji su 23. veljače u Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i jednog punoljetnika.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja trojica punoljetnika (dvojica 20-godišnjaka i jedan 18-godišnjak) i dvojica maloljetnika su, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske - izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

PRETUKLI 15-GODIŠNJAKE Mjesec i pol bez optužnice: Napadači iz Vukovara i dalje su u pritvoru, a istraga još traje

Riječ je o incidentu do kojeg je došlo 23. veljače u 20.34 sati, a petorica napadača na javnom su mjestu istukla trojicu maloljetnika i jednog punoljetnika.

Trojici maloljetnika pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, nakon koje su otpušteni iz bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • TVP 29.02.2024.

    Šta se treba dogoditi da netko konačno i jednom shvati da se kazne za takve moraju drastično povećati. Bez toga imamo ovo sveopće i rastuće divljaštvo.

  • striborr 29.02.2024.

    Pa što ih je posvađalo🤔🤔

  • 𝗙𝗿𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗮𝗿 29.02.2024.

    Ah, steta. Po naslovu mislio sam da je Policija prebila cetvoricu, a od toga troje maloljetnika. Da to rade inace, bilo bi manje pizdarija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare