To je to što me zanima!

Policija: Ni premijer ni ministar ne sudjeluju u krim-istragama

Brkić je kazao da Milanović upravlja policijskim istragama i to preko ministra Ranka Ostojića te da se prije uhićenja Bandića našao s dvojicom dužnosnika USKOK-a
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo policije je u subotu navečer odbacilo tvrdnje glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića da premijer i ministar unutarnjih poslova zloupotrebljavaju PNUSKOK. 

Podsjetimo, Brkić je kazao da Milanović izravno upravlja policijskim istragama i to preko ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, te da se prije uhićenja Bandića našao s dvojicom visokopozicioniranih dužnosnika policijskog USKOK-a. 

Iz Policije ističu kako je nedopustivo stavljanje rada policije u politički kontekst, te da ni premijer ni ministar unutarnjih poslova ne sudjeluju u kriminalističkim istraživanjima, pa ni u onim vezanim za akciju Agram. 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • IvanaBradvić 10.11.2014.

    Pa dobro ste rekli ne sudjeluju u istragama ali donose odluke o procesuiranju i vremenu procesuiranja... Partija je kriva ona Vas je tako odgojila i naucila... ipak ste vi svi sljednici SKJ i potomci istih... da niste nebi nikad prosperirali toliko unutar stranackih krugova... zalosno sto nemate trunka griznje savjesti i socijalne osjetljivosti.. a kako cete i imat kad ste svi odreda bezboznici.. i svima vam je bog novac moc i utjecaj

  • jagodica_bobica 10.11.2014.

    Hoćemo ostavke kompletno cijele Vlade!!!

  • cappuccino00 10.11.2014.

    mene zanima jedno - u čemu milanović uopće sudjeluje??

Komentiraj...
Vidi sve komentare