To je to što me zanima!

Policija: O eksplozivu nismo izvijestili jer nije bilo opasnosti

Iz zagrebačke policije poručili su kako još istražuju čije su četiri ručne bombe, pet kilograma eksploziva i dva detonatora koje je muškarac našao u kolovozu 2013.
Vidi originalni članak

Nakon što je u medije procurila priča o eksplozivu u zgradi u zagrebačkoj Ulici Vladimira Ruždjaka kojeg je stanar pri preuređenju kupaonice našao ispod kade još u kolovozu 2013., oglasila se i policija. 

Tvrde kako nije bilo opasnosti za građane pa zato nisu izvještavali javnost o tom slučaju. Dodaju kako još istražuju čije su četiri ručne bombe, pet kilograma eksploziva i dva detonatora. 

Podsjetimo, muškarac koji je bombe i eksploziv pronašao tada je nazvao policiju. Za Jutarnji list je ispričao kako su ga cijeli dan ispitivali da bi na kraju zaključili da nema veze s pronađenim oružjem. 

Muškarac je, naime, devedesetih kupio stan od ženinog rođaka Ediba Zildže, bivšeg djelatnika MUP-a, koji se preselio u Ameriku. Zildžo je navodno bio povezan s Khalidom Sheikom Mohammadom, jednim od organizatora napada Al-Qa’ide na New York 11. rujna 2001.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • mangup@dj 20.10.2014.

    novinari 24 sata su izgubili orijentaciju kad bi pisali sve što se izgubi ili pronađe ovo bi bile novine za knjigu rekorda ili oni samo zavide drugima što im nedojavljuju sve tračeve . Poštovani.....

  • djomba64 19.10.2014.

    da ste za ovo čuli prije godinu dana, danas vam nebi bilo zanimljivo. sa čime bi danas liječili svoje fobije?

  • oocrv 19.10.2014.

    Hrvatska himna laže selo lažu ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare