To je to što me zanima!

Policija o neredima u Splitu: Kaznene prijave protiv 16 ljudi, koristili su opasne predmete...

Protiv njih je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te su predani policijskom pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 16 ljudi zbog sumnje da su 3. travnja u Splitu nakon završetka nogometne utakmice na gradskom stadionu Poljud na sjevernoj tribini i okolnim ulicama u gradu Splitu s ciljem izazivanja nereda s većim brojem za sada nepoznatih osoba sudjelovali u mnoštvu koje je nasiljem prema drugim osobama. 

Time su ugrožavali javni red, poticali na nasilje te uporabom opasnog predmeta dovelo u opasnost život drugih ljudi. Policija navodi kako se radi o 18-godišnjaku, dvojicom 19-godišnjaka, 21-godišnjakom, 22-godišnjakom, 25-godišnjakom, 27-godišnjakom, dvojicom 29-godišnjaka, 31-godišnjakom, 37-godišnjakom, 38-godišnjakom, 44-godišnjakom i trojicom maloljetnika.

POLJUD POD SANKCIJAMA Nema mira u Splitu: ’Huligani misle da su oni veći od kluba’

Sumnjiči ih se i da su nakon utakmice na stadionu Poljud i okolnim ulicama u Splitu uporabili silu i prijetnju policiji, točnije pružali otpor dok je policija radila svoj posao čime su doveli u opasnost njihov život. Više policajaca je zadobilo tjelesne ozljede.

Protiv njih je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te su predani policijskom pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje događaja se nastavlja.

UNIŠTAVALI I JAVNU IMOVINU Sindikat policije oštro osudio divljačke napade na kolege u Splitu: 'Nema razloga za to!'
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare