To je to što me zanima!

Policija o ubojstvu kod Umaga: Talijan nakon svađe pretukao ženu, umrla je od teških ozljeda

Talijana (30) u petak ujutro su doveli u pritvorsku jedinicu PU istarske. Terete ga za ubojstvo žene (40) koju je pretukao nakon svađe i to toliko brutalno da je od ozljeda na mjestu preminula
Vidi originalni članak

Istarski policajci dovršili su kriminalističku istragu nad 30-godišnjim Talijanom nakon stravičnog zločina koji je potresao maleno mjesto Zakinji kraj Umaga. Navode kako su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo ubojstva.

Kako navode, sumnjiči ga se da je u četvrtak, odmah nakon ponoći, napao ženu (40) nakon što su se posvađali. Nanio joj je takve ozljede da je preminula na mjestu zločina.

STRAVA KRAJ UMAGA Na smrt je pretukao ženu pa je pokušao reanimirati: 'Probudili su me strašni urlici i lom stakla'

Iz policije ističui da je žena državljanka Ukrajine, koja ima regulirani status u Italiji. 

Policija je u suradnji s nadležnom državnom odvjetnicom na mjestu događaja obavila očevid dok je nad tijelom preminule žene obavljena obdukcija.

UHITILI TALIJANA (30) Užas kod Umaga: Preminula je žena, sumnjaju na ubojstvo

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u jutarnjim satima 19. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 19.08.2022.

    Koliko primitivizma na jednom članku, to je strašno.

  • DeGogi_007 19.08.2022.

    ....ebo majku svoju!

  • savršeni😎 19.08.2022.

    Talijani uz Belgijce najviše u eruopi imaju ubojstava svojih partnerica a Talijani su ljubomorni na ženu da je to strašno. Ali ovako brutalno izudarati ženu stvarno mora da mu je došla žuta minuta a da žene znaju dignut źivac to je isto točno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare