To je to što me zanima!

Policija objavila detalje paleža u centru Zagreba: Sumnjiči se 70-godišnjakinja, vlasnica stana

Policija će, nakon što ženi bude pružena sva odgovarajuća zdravstvena pomoć, provesti kriminalističko istraživanje
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je detalje o paležu u Mesničkoj ulici gdje je u ponedjeljak ujutro počinitelj benzinom zalio i prouzročio požar, uslijed kojeg su oštećena čak četiri stana.

Sumnjiči se 70-godišnjakinja, inače vlasnica jednog od izgorenih stanova.

Policija navodi kako je jučer korištena lakozapaljiva tekućina koja je potom polivena po gorivim materijalima na više mjesta ispred i unutar stambene zgrade, a potom i zapaljena otvorenim plamenom iz zasad neutvrđenog izvora.

- Osobi koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“, 70-godišnjoj vlasnici jednog od stanova unutar zgrade, liječnička pomoć pružena je u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi - stoji u priopćenju PU zagrebačke.

MISTERIOZAN POŽAR U ZAGREBU Palež u Mesničkoj: 'Netko nam je htio zapaliti zgradu! Probudili su me vatrogasci, prestrašno'

Ozlijeđenih srećom nije bilo, a visina materijalne štete se tek treba utvrditi.

Jedna od stanarki u zgradi jučer nam je ispričala kako ih je probudila susjeda i njeno lupanje, a gorio im je i otirač ispred vrata. Bila je prestravljena kad je čula kako je netko to mogao napraviti.

Policija će nakon što 70-godišnjakinji bude pružena sva odgovarajuća zdravstvena pomoć provesti kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata