To je to što me zanima!

Policija objavila detalje sudara: Muškarcu pozlilo u vožnji pa se zabio u 39-godišnju pješakinju

U događaju je smrtno stradao 64-godišnji vozač, no još se treba utvrditi je li smrt nastupila tijekom vožnje ili kao posljedica prometne nesreće, javlja PU Zagrebačka...
Vidi originalni članak

Policija je u utorak objavila detalje kobne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak oko 13 sati na zagrebačkoj Aveniji Dubrava. Muškarcu (64) je pozlilo tijekom vožnje te se automobilom zabio u stup javne rasvjete. 

Pritom je vozač tog auta naletio na ženu koju je odbacio desetak metara dalje. Vozač je na mjestu ostao mrtav, dok je pješakinja koja je prema svjedocima, pokušavala prijeći kolnik na zebri, u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Stravične scene iz Dubrave

- Jučer, 8. lipnja u 13.20 sati u Dubravi, 64-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Toyota zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao prometnom trakom za ravno južnim kolnikom Ulice Dubrava u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom,  najvjerojatnije mu je pozlilo u vožnji te je izgubio svijest i u nekontroliranom kretanju sletio ulijevo na nogostup sa sjeverne strane raskrižja. Pritom je naletio na 39-godišnju pješakinju koja je stajala na nogostupu, a potom i na stup javne rasvjete - stoji u policijskom izvještaju.

ISPOVIJEST ZAGREPČANKE Izbjegla smrt u zadnji tren: 'Čuli su se krici, sledila mi se krv u žilama, u potpunom sam šoku'

U događaju je smrtno stradao 64-godišnji vozač, no još se treba utvrditi je li smrt nastupila tijekom vožnje ili kao posljedica prometne nesreće. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • time11 09.06.2020.

    Žao mi je i gospođe i gospodina, gospođi brz oporavak a gospodinovoj obitelji iskreno saučešće

  • BernySinara Wesker 09.06.2020.

    Susjeri od nesretnog preminulog su rekli da je covjek bio srcani bolesnik... koji nikada nije isao prekoracenom brzinom uvijek je cuvao pjesake

  • Leon Black 09.06.2020.

    Ne znam, nekako ne mogu shvatiti da ti tako naglo pozli da ne možeš stisnuti kočnicu.. To je je*ena sekunda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare