To je to što me zanima!

Policija objavila detalje sukoba u Solinu: Muškarac (50) prijetio smrću, pronašli su mu oružje

Pijani muškarac nožem nasrnuo na poznanika i teško ga ozlijedio
Vidi originalni članak

Splitsko-dalmatinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom za kojega je utvrđeno postojanje sumnje da je u večernjim satima 11. travnja 2024.g. u Solinu nožem ozlijedio 41-godišnjaka, pri čemu je oštećenom uputio i prijetnje smrću. Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja zbog napada na 41-godišnjaka, 50-godišnjaku je policija pretražila dom na području Solina i pronašla jedno protuavionsko streljivo.

ZA NEKIMA SE JOŠ TRAGA UN: 45 migranata nestalo u Sredozemlju, četiri mrtve migrantice kod Španjolske

Policija je utvrdila sumnju da je 50-godišnjak ostvario obilježja kaznenih djela Ubojstvo u pokušaju na štetu 41-godišnjaka te obilježja kaznenih dijela Prijetnje i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 50-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, priopćili su na stranicama PU splitsko-dalmatinske.

SUMNJIVCA UHITILI? Pucnjava u školi u Dallasu, na terenu policija, učenik je ranjen

Podsjetimo, 11.travnja 2024.godine, oko 21:45 sati zaprimljena je informacije o ozljeđivanju muškarca na području Solina. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su utvrdili da ga je oštrim predmetom ozlijedio njemu poznati muškarac koji se nalazio u dvorištu blizu mjesta događaja, priopćila je na svojim stranicama PU splitsko-dalmatinska.

U nastavku priopćenja naveli su kako je napadač odbio naredbe policije te da su uporabljena sredstva prisile...

- Kada je muškarac koji se dovodi u vezu s ozljeđivanjem uočio policijske službenike započeo je vikati i odbijao je postupiti po izdanoj naredbi policijskih službenika da se smiri i dopusti da mu se stave sredstva za vezivanje. Obzirom da je odbijao postupiti po izdanoj naredbi policijskih službenika, nad njim su uporabljena sredstva prisile-tjelesna snaga i sredstva za vezivanje, uhićen je i doveden u službene prostorije. Utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola - stoji u priopćenju policije.

SLAVI 53. ROĐENDAN Brenda iz 'Beverly Hillsa' vodi bitku s rakom: Prije operacije mozga saznala da je muž vara

Ozlijeđeni muškarac zadobio je teške tjelesne ozljede.

- Oštećenom je pružena liječnička pomoć, zadržan je u bolnici, utvrđeno je da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu ramena i ruke. Na mjestu događaja je obavljen očevid na kojem je pronađen nož i u tijeku je kriminalističko istraživanje - javljaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zutizgzg 13.04.2024.

    Bozinovicu pa nema 1 minute bez okrsaja a ti lazex sa specijalcima da je sigurna zemlja.Ti specijalci isto kao i sve ostalo,otislo u 3 krasne,lajavci postali koji se naslikavaju tetovirani nabildani,sve je pozerski

  • Mozak za sve 13.04.2024.

    E,sad,kada bi hrvatski sud sudio kako treba,taj manijak nebi vidio slobode iduće tri do pet godina...al sve ovo je sada teret ljudi koji moraju živje u strahu zbog idiota...sud i policija čekaju da nekog zakolje, onda će reći bio je poznat policiji od prije...što imamo od našeg suda?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare