To je to što me zanima!

Policija objavila dirljivu snimku Australke koja je u Dubrovniku pala sa zidina. Više nije u komi

Obitelj mlade detektivke Elle Cutler (26) u Perthu preko GoFundMe prikupila je pola milijuna australskih dolara koji će pokrili medicinske troškove u Dubrovniku i troškove povratka u Australiju
Vidi originalni članak

Australska policija objavila je u petak na društvenim mrežama snimku mlade policajke Elle Cutler (26) koja je prije tri tjedna, točnije 26. kolovoza, pala s visokog zida u Dubrovniku i zadobila ozlijede opasne po život. 

Pogledajte snimku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njom pao i muškarac

Muškarac, koji je kobnog dana bio s njom, također je pao i završio s ozljedama.

U dirljivom videu, naslovljenom Vratimo Ellu kući (BringEllaHome), kolege su objavile kako njezina obitelj u Perthu pokušava prikupiti pola milijuna australskih dolara koji bi pokrili medicinske troškove u Dubrovniku i troškove povratka u Australiju.

Više nije u komi

Ella, inače detektivka, više nije u induciranoj komi, no ostat će na intenzivnoj njezi u dubrovačkoj bolnici.

Western Australia Police Force s kratkim videom sačinjenim od fotografija i snimaka Elle želi potaknuti ljude da doniraju i tako omoguće Ellin povratak u Australiju, ali i pokrivanje visokih bolničkih troškova.

U opisu objave piše kako je Ella u njihovim mislima i srcima te zahvaljuju zajednici na podršci u ovim teškim trenucima. Policija je na društvenim mrežama objavila i poveznicu na online prikupljanje financijskih sredstava, a kampanju je u ponedjeljak pokrenuo Ellin brat Joshua. Budući da je cilj od 500.000 australskih dolara već dosegnut s više od 6,4 tisuće donacija, obitelj je u opisu ispod kampanje zahvalila svima na velikodušnim donacijama.

- Svjesni smo da je naša kampanja prikupljanja sredstava sada postigla cilj i ne možemo dovoljno zahvaliti svima na podršci. Znajte da vaša ljubav i dobrota već pomažu vratiti Ellu kući - napisali su.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • max2017 17.09.2023.

    opila se ko zver i opala ko torba sa zidina i sad pred crkvu po milodare ? ,...fakat prioritetno,............Dobro nije švarc fura na mjesec,.....ali......

  • Tweety123 17.09.2023.

    Koji komentari da ne povjeruješ 🤦‍♀️. Dogodila se nesreća ( kao vi nikada niste popili malo više), da je znala da će se to dogoditi ne bi sigurno to napravila ali jbg... dogodilo se... vas nitko ništa ne pita, obitelj se pobrinula za to u Australiji i koji vas dio mozga boli zbog toga. Ništa niste dali, ništa niste uplatili! Nadam se da će sa curom biti sve ok i da će moći nastaviti normalno sa životom!

  • djurdja 17.09.2023.

    Australijansko zdravstveno osiguranje ne pokriva troskove lijecenja van Australije. Definitivno je naduvana cjena lijecenja ali tu je uracunato i transort ka Pertu vjerovatno za njih dvoje. S obzirom da je mnogo povrijedjenja ona ce morati lezati sto znaci da ce se u avionu izvaditi vise sjedista kako bi se stavio krevet gdje ce lezati i okolo zavjesice da ostali putnici ne gledaju. To sve kosta. Nije problem skupiti pare jer se ovdje brzo skupe pare za sve one kojima treba pomoc. Ako su popili ne treba ih pustiti da umru. Pogrijesili i ovo ce im biti skola da se ostave pica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare