To je to što me zanima!

Policija objavila fotografiju napadača iz Sesveta: Mole građane za pomoć u potrazi

Netko je već ranije postavio improvizirane tjeralice s fotografijom Ivana Benka, a na naš upit iz policije su odgovorili kako su ti plakati uklonjeni i traga se za osobom koja ih je postavila
Vidi originalni članak

U srijedu 5. listopada oko 3.15 sati u Novoselskoj ulici u Sesvetama 53-godišnji muuškarac zapaljivom tekućinom polio je Audi u vlasništvu 28-godišnjakinje. Prije nego što je zapalio auto ispalio je nekoliko hitaca u 56-godišnjeg muškarca.

Policija je sada objavila njegove fotografije i moli građane za pomoć u potrazi.

TRAŽE SERIJSKOG PROVALNIKA Napadač koji je zapalio auto u Sesvetama još bježi policajcima: 'Iza svega stoji jedna žena...'

- Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o mogućoj lokaciji ili korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da nam se jave na broj telefona 192 - poručuju iz policije.

Netko je već ranije, unazad mjesec dana ili više, izradio improvizirane "tjeralice" s njegovom fotografijom i tekstom: "Mole se građani za pomoć! Traži se Ivan Benko za pokušaj ubojstva i svih ostalih kriminalnih radnji." Naveden je i broj telefona na koji bi se građani trebali javiti u policijsku postaju kao i da za informacije slijedi novčana nagrada.

LOVE GA I SPECIJALCI Snimka strave u Sesvetama: U noćnim satima zapalio auto, a prije toga pucao u muškarca

- Vezano za Vaš upit, obavještavamo Vas da su policijski službenici zaprimili obavijest o navedenim plakatima na području Ivanić-Grada, Sesveta i Dugog Sela te su oni uklonjeni, odnosno uklanjaju se, a kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta osoba koje su postavile plakate je u tijeku - odgovorili su nam iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • x00x 07.10.2022.

    sto mene pitaju? pa nije meni od prije poznat

  • Čobo 07.10.2022.

    Maneken

  • opančar x 07.10.2022.

    Pa ovo je onaj fatalni iz ljubavi na selu

Komentiraj...
Vidi sve komentare