To je to što me zanima!

Policija odlučila: Ž. Kerum nije nepropisno parkirao

Keruma policajci neće kazniti zbog nepropisnog parkiranja. On, kažu, nije parkirao u zabranjenom smjeru, jer je Ferrarija smjestio iza znaka zabrane
Vidi originalni članak

Splitskog gradonačelnika Željka Keruma policija neće kazniti zbog nepropisnog parkiranja pred zgradom Gradskog poglavarstva. Kerum je u petak ujutro parkirao crveni Ferrari 599 GTB Fiorano pred rampom, tik uz prometni znak zabrane prometa. Policija je pomno pregledala fotografije objavljene u medijima i odlučila da gradonačelnik nije bio u prekršaju. Odluku obrazlažu time da se ne radi o parkiranju u zabranjenom smjeru, jer je Ferrarija smjestio iza znaka zabrane. Policijski prometni stručnjaci napominju i kako je u pitanju prometnica sa posebnim režimom prometa, koji određuje Grad.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • karter 02.02.2010.

    LJubomorna sirotinjo, pa ferari je ukras na cesti i nije to isto kada vi krivo parkirate vašeg stojadina, koji je ruglo parkiro ga ovako ili onako.

  • plavi cvijet 02.02.2010.

    Ako glavni čovjek u Splitu ne krade i nastoji poboljšati situaciju, onda ga treba pustiti da radi normalno. Pa nije ovo parkiranje na cesti nego negdje ispred nečega jer je tu čuvar. Da se sa službenim autom voza (kad ne radi, a mogao bi) okolo onda bi mu nabrajali troškove.

  • annette 02.02.2010.

    grad određuje propise na toj prometnici? drugim riječima policija je keruma išla pitati je li krivo parkirao ili ne. predlažem da se sad svi idemo tamo izredati na tom mjestu, pa da vidimo hoće li i za nas misliti da nije nepropisno, sad se imamo na što pozivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare