To je to što me zanima!

Policija otkrila još dvojicu koji su napali 'Grobare' u Vukovaru

Na mladiće srpske nacionalnosti starosti 24 i 29 godina je 14. svibnja na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru nasrnulo više ljudi, a 24-godišnjak je u napadu lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Policijska postaja u Vukovaru podnijela je posebno izvješće protiv dvojice naknadno identificiranih osumnjičenika u dobi od 23 i 29 godina zbog kaznenog djela pokušaja teške tjelesne ozljede u sukobu prije desetak dana.

Pogledajte video: Napad u centru Vukovara

VIDEO: OGLASIO SE I PUPOVAC Objavljena snimka napada na mlade Srbe u centru Vukovara

Tada je na mladiće srpske nacionalnosti starosti 24 i 29 godina oko podne na Trgu Republike Hrvatske nasrnulo više ljudi, a 24-godišnjak je u napadu zadobio teške tjelesne ozljede. Zaključeno je kako se radi o sukobu Bad Blue Boysa i Grobara.

VIDEO: NAPALI IH U PODNE Priveli su napadače na Srbe u Vukovaru, trojica iz Zagreba...

Prvo izvješće poslano je još 17. svibnja, a sad su na temelju tog posebnog izvješća u Općinskom državnom odvjetništvu ispitali osumnjičenika koje su nakon toga pustili na slobodu. Policijskoj postaji Vukovar su naložili uzimanje krvi osumnjičenika radi činjenica važnih za kazneni postupak.

Policija je prvo bila kazneno prijavila četvoricu mladića.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ramokatolik 25.05.2020.

    A sto grobari traze u hrvatskoj ???

  • 25.05.2020.

    Kako su revni kad treba hvatati Hrvate a ugroženi nam se smiju....

  • ivan bj 1 25.05.2020.

    pa što su i radili po ulicama vukovara nego da iz provociraju bitno ja da je vlast naše otkrila a oni mogu raditi što god hoće pa do kada tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare