To je to što me zanima!

Policija otkrila tko je srpskoj starleti zapalio automobil: 'Nema veze, kupit ću si novi'

Kamere su snimile kako je muškarac automobil prvo polio benzinom, a potom zapalio. Zanjim je raspisana potraga jer je pobjegao u Srbiju
Vidi originalni članak

Policija je otkrila tko je zapalio "Land Rover" banjalučke starlete Božane Vujinović, piše Srpskainfo. 

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni za izazivanje požara na vozilu je pobjegao u Srbiju, za njim bi trebala biti raspisana potraga. 

Luksuzno vozilo starlete zapaljeno je 15. studenoga oko 16.35 sati, a sve su potvrdile i nadzorne kamere na kojima se vidi kako je nepoznati muškarac vozilo polio benzinom te zapalio.

Automobil je zapaljen u garaži "Delta planeta" te su u opasnosti bili ljudi, kao i ostala imovina zbog čega se slučaj vodio kao kazneno djelo izazivanja opće opasnosti, prenosi Source.

Ima se, može se: 'Ne možete mi ništa'

Božana je odmah uzvratila napadačima da joj ne mogu ništa jer će si kupiti novi, potpuno isti, automobil.

Starleta je od prije poznata javnosti po vezama s estradnim umjetnicima u Srbiji, a sebe je nazvala neodoljivom. 

Povezivali su je čak i s poznatim nogometašem Neymarom zbog fotografija iz Pariza. Mediji su tada pisali da ni poznati nogometaš nije mogao odoljeti na njezin šarm i izgled.

Osim zbog veza s umjetnicima, još poznatija je zbog skandala koji se pojavio u medijima. Naime, uhićena je s još jednom djevojkom u hotelu u Bečićima gdje su bile sa šest turskih državljana. 

Kako se pisalo, Božana je 2014. uhićena sa starletom Mimi Oro kada je bila akcija suzbijanja elitne prostitucije.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • škorpion1980 19.11.2021.

    Pošteno ga zaradila, još ima 36 rata kredita

  • Greša 19.11.2021.

    Ajmo biti iskreni, teta će opet zaraditi novac na provjeren način, od tih znojno zarađenih novaca će ponovno uzeti autić na leasing. Pa dok ide, ide. Neću reći da je gospođa prostitutka, ali bi volio da se prostitucija na balkanu legalizira. Posla očito ima, očito je dobra lova, pa što ne bi uzeli porez na prostituciju i smanjili trošarine goriva? :P 

  • God29 19.11.2021.

    koga boli k

Komentiraj...
Vidi sve komentare