To je to što me zanima!

Policija parkirala vozilo na cesti i stazi za bicikliste

Osječki policajci i ovaj su put automobil parkirali "po propisima". Nije ih bilo 15-tak minuta, a za to vrijeme drugi su ih morali zaobilaziti, priča čitatelj
Vidi originalni članak

Radim na jednom gradilištu u Osijeku u Divaltovoj ulici. Prije tri dana tamo je stigla policija. Auto su ostavili pola na cesti, a pola na biciklističkoj stazi, rekao je naš čitatelj R.B. iz Baranje.
- Policijaci su izašli iz auta i otišli u neko dvorište. Dok ih nije bilo vozači i biciklisti su ih morali zaobilaziti. Vratili su se nakon 15-tak minuta, sjeli u auto i odvezli se - rekao je R.B.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mene_trazis 10.04.2008.

    jesi se zapitao mozda gdje su ti policajci? mozda su bas spasavali neciji zivot ili trazili pocinitelja razbojnistva ili krade a ti ih zaje......!

  • vincek 09.04.2008.

    Ne vidim razloga da su biciklisti morali obilaziti policijsko vozilo jer je na biciklističkoj stazi ostavljeno dovoljno prostora za nesmetano kretanje biciklista a na koniku ima također dovoljno prostora jer se po sredini pruža polje za usmjeravanje prometa. Nemojte gledati sve kroz povečalo ako je policija postupala po intervenciji, zaboga pa nisu bili u kafiću. Ako netko traži pomoć policije ili hitne pomoći pa neće prvo tražiti slobodno parrkiralište. Dajte malo mućnite glavom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare