To je to što me zanima!

Policija podnijela prijavu protiv Tomislava zbog ubojstva brata

Tomislava je policija ispitala. Krivnju za zločin nije priznao. Tužiteljstvo mu je nakon krim obrade odredilo pritvor od 48 sati. Motiv strašnog ubojstva još nije poznat
Vidi originalni članak

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako su protiv Tomislava Turibaka (22) podnijeli kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu zbog ubojstva brata Hrvoja. Odluku o kaznenoj prijavi donijeli su još u ponedjeljak navečer. 

Tomislava je policija ispitala. Krivnju za zločin nije priznao,a nakon krim obrade tužiteljstvo mu je odredilo pritvor od 48 sati. Motiv strašnog ubojstva, koje je užasnulo zagrebačko naselje Špansko, nije poznat, a ne zna se ni čime je ni gdje je oružje kojim je Hrvoje ubijen. 

Ubijenog Hrvoja pronašli su s ranama na vratu i prsima kako leži u lokvi krvi. Ubojstvo je na 112 u subotu oko 16 sati prijavio Hrvojev mlađi brat Tomislav. 

Večernji list piše kako postoje sumnje kako je ubojstvo prethodio fizički obračun između braće. Navodno je Tomislav Turibak otprije poznat policiji jer je 2004. godine prijavio otmicu za koju se kasnije ustanovilo da je bila izmišljena.

Susjedi kažu kako roditelji ubijenog Hrvoja preko dana povremeno borave u stanu, a navečer odlaze kod susjeda. Stan navodno namjeravaju što prije prodati.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • Regina Phalange 10.07.2012.

    Na ovom portalu sve sami stručnjaci, psihijatri, sudski vještaci, sveznalice same... A ljudi moji koliko insinuacija imate, ha ha ha, WTF!? Neke su toliko glupe, da je to nevjerojatno. A da jednostavno pričekate da se situacija razvije do kraja?!

  • drug Tito_1 10.07.2012.

    znači opet je došlo brat na brata, nije ni čudno u kakvoj zemlji živimo zemlji blagostanja i perspektive za mlade ljude koji uživaju s 1600kn......

  • jabu 10.07.2012.

    Ako je osumnjičeni,prije osam godina lažno prijavio svoj nestanak,i kao takav uveden u policijsku evidenciju,sa njime su se trebale pozabaviti medicinsko-psihijatrijske službe.Vjerojatno je trebao primati određenu terapiju,možda je uzimao i steroide...kombinacija steroida sa psihofarmaticima...tko zna čime može rezultirati.Možda su roditelji skrivali psihičku bolest ? možda...možda...sad je kasno.A još jučer oba su imala svoje životne planove...pretužno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare