To je to što me zanima!

Policija posjetila obitelj curice koju su učenici tukli u školi

Otac djevojčice kaže da mu je ravnateljica škole kazala da su sada na meti druga djeca. Smatra da su svi trebali reagirati puno prije, a ne 'sve zataškavati'...
Vidi originalni članak

Policija je posjetila obitelj djevojčice četvrtog razreda koja je zbog siromaštva bila žrtva nasilja učenika iz razreda u OŠ Prišlin kraj Huma na Sutli, te je zbog toga premještena u drugu školu. U slučaj se, piše Večernji list, uključio i Centar za socijalnu skrb. 

Otac djevojčice rekao je Večernjaku da mu je ravnateljica škole kazala da su sada na meti druga djeca. Smatra da su svi trebali reagirati puno prije, a ne 'sve zataškavati'. 

Ministarstvo obrazovanja proslijedilo je prijavu Agenciji za odgoj i obrazovanje, te će se u školi provesti stručni nadzor.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ZlatkoJuvan 21.05.2013.

    A u prvom razredu daleke 1971. pitanje iz Prirode i društva. Svake subote kupamo se u: a -lavoru ; b- koritu ; c- kadi . E sad u moju kuću kada došla 1974.Što mislite što sam ja odgovorio i kako su me pogledali. U koritu naravno. A danas kao i onda pitanje. Koji idiot je smišljao pitanja.

  • KaylinMerch 21.05.2013.

    U ime grupe bivših učenika OŠ Viktora Kovačića ovim putem ističem punu podršku ravnateljici Biserki Špiljak. Zlostavljanje djece u obiteljima i školama najoštrije osuđujem. No, poznajući gđu Špiljak, uvjerena sam da je u slučaju maltretiranja djevojčice u školi Prišlin poduzela sve što joj se u tom trenutku činilo najboljim. Sigurna sam da je postupala u najboljoj namjeri. Znam da se razgovalo sa svim učenicima i pokušalo naći riješenje. Ta djevojčica nije bila prepuštena sama sebi i škola je definitivno bila na njenoj strani i u suradnji sa roditeljima pokušala naći riješenje. Naša je škola uvijek bila vrlo uspješna, sve to zahvaljujući ravnateljici i njenom timu koji su UVIJEK stavljali dobrobit učenika na prvo mjesto! Nemojmo dozvoliti da se zbog ovog slučaja (ovime ne želim umanjiti njegovu ozbiljnost) obezvrijedi dugogodišnji uloženi rad ljudi čiji se odgovoran i kompliciran posao toliko podcjenjuje.

  • IvaHajdarović 19.05.2013.

    očigledno je da ravnateljica ne obavlja svoj posao kako treba ,zasto ona jos uvijek tamo radi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare