To je to što me zanima!

'Policija postupa humano, silu primjenjuju u najmanjoj mjeri'

Podsjetimo, Grabar Kitarović je tijekom svojeg boravka u Švicarskoj za tamošnju javnu televiziju SRF rekla kako 'vraćanje migranata nije protiv zakona' te da ' tu treba i malo sile'.
Vidi originalni članak

- Oštro odbacujem pokušaj re-interpretiranja izjava vezanih uz pitanja zaštite hrvatskih granica od ilegalnih migracija. Želim istaknuti kako hrvatska policija u obavljanju poslova nadzora državne granice, samim time i granice EU  pri sprječavanju ilegalnih migracija postupa zakonito, profesionalno i humano, a sredstava prisile prema prekršiteljima zakona primjenjuje u najmanjoj mogućoj mjeri koja je neophodna za zaštitu sigurnosti policijskih službenika i za obavljanje njihovih zadaća. Sigurnost je temeljni uvjet stabilnosti i razvoja Hrvatske i samim time jedna od mojih ključnih zadaća. To su činjenice koje nikakve igre riječi, krivi prijevodi ili iz konteksta izvučeni dijelovi izjava ne mogu i neće promijeniti, poručila je u utorak predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

KOLINDA NA ŠVICARSKOJ TV: 'Vraćanje migranata nije protiv zakona, a tu treba i malo sile'

Podsjetimo, Grabar Kitarović je tijekom svojeg boravka u Švicarskoj za tamošnju javnu televiziju SRF rekla kako 'vraćanje migranata nije protiv zakona' te da ' tu treba i malo sile'.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • ljubica ljubičica_1 17.07.2019.

    Nisam da emigranti ulaze u našu zemlju.Ali naša precednica zna valjat gluposti.Kako se emigranti povrede od drveća i loših puteva.Nisam znala da naše drveće i šipražje hoda i tuće.Ona mora pripazit što izjavljuje ipak je precednica.Ali ona valjali ga valja gluposti.

  • Brucka 17.07.2019.

    Hebote kakvi su to političari kad svoje poene dobijaju i buduće glasove prebijanjem migranata-fuj!

  • 17.07.2019.

    Bazdaliče po svijetu i lupeta gluposti koje poslije pokušava ispravljati pa još više zabrlja. Od prvog dana do sada izrekla je toliko gluposti kao rijetko tko ili skoro nitko u svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare