To je to što me zanima!

Policija: Požar automobila u Benkovcu netko je podmetnuo

Zadarska policija je priopćila da se Audi A6 nije zapalio zbog kvara, nego da je utvrđena sumnja u podmetanje požara. Vatra se proširila na još šest vozila
Vidi originalni članak

Zadarska policija u srijedu poslijepodne je priopćila da se Audi A6 u Benkovcu nije zapalio zbog tehničkoga kvara, nego da je naknadim očevidom utvrđena sumnja u podmetanje požara. Audi je u vlasništvu benkovačkoga ugostitelja J.L. (31).  Sada će početi i kriminalističko istraživanje, kako bi se utvrdilo tko je zapalio njegovo vozilo. Zbog toga će policija razgovarati i s njime, kako bi se došlo do mogućega počinitelja. 

Očevici su i inače jučer potvrdili da se vatra na ostalih šest vozila proširila upravo s njegova Audija. U potpunosti su izgorjeli još jedan Audi, Renault i Nissan Note. Vatra je oštetila i Peugeot Partner, Fiat Punto i Renault koji su bili parkirani na Trgu hrvatske mladeži u Benkovcu. Požar je buknuo u srijedu u noći oko 2.50 sati, a vatrogasci su ga ugasili iza tri sata i tako spriječili da vatra ne zahvati još pedesetak vozila koja su bila na trgu. Neki su odmah posumnjali kako je požar podmetnut pod vozilo šefa benkovačkih vatrogasaca Ante Buljata, jer je koji dan ranije potpredsjednik SDSS-a Slobodan Uzelac održao predizborni skup u tamošnjem Vatrogasnom domu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dalmaššššš 24.11.2011.

    TESKO POGODIT ZASTO SE ZAPALILO SIGURNO SAMOO BRAJKANIIII

  • Fjaka_1 24.11.2011.

    Nije valjda !!!!Ja mislija da se desija kvar na svih sedan odjednom!!!

  • bezimenaaaa 23.11.2011.

    To su sve još neslužbene informacije, ni Jakov još ne zna uzrok požara na svom automobilu,ali da bitno da novinari pišu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare