To je to što me zanima!

Policija pred zidom: Još nisu našli ličkog manijaka

Policija ne želi komentirati nagađanja, te čekaju da svoj posao obave forenzičari. Stanka Hinić je ubijena, a 3 dana kasnije napadnuta D. Grđan
Vidi originalni članak

U policijskoj upravi Ličko-senjskoj još istražuju tko je prije desetak dana u Rudanovcu kraj Plitvičkih jezera ubio umirovljenicu Stanku Hinić (69), te tko je tri dana kasnije napao i šilom izbo njezinu susjedu Draženu Grđan (41). Policajci su danima pretraživali selo za bilo kakvim tragom koji bi ih doveo do ubojice i napadača. Iako već prvih dana istrage nisu povezivali ubojstvo i napad, u policiji to nisu htjeli ni isključiti. U međuvremenu su se u javnosti pojavila razna nagađanja, pa i da je Dražena Grđan napala samu sebe.
- Takva nagađanja ne bismo komentirali dok se u potpunosti ne završi kriminalističko istraživanje i svoj dio posla ne obave forenzičari MUP-ova Centra Ivan Vučetić iz Zagreba - kratko je izjavila glasnogovornica PU Ličko-senjske Kristina Maoduš. Motiv brutalnoga ubojstva Stanke Hinić, koja je u hodniku kuće 18 puta izbodena nožem, prema svemu sudeći bilo je koristoljublje. Ubojica je, naime pobjegao s njezinom torbicom u kojoj su bili dokumenti i novac. Nesretna je žena uglavnom živjela sama od mirovine, te novca zarađenog od iznajmljivanja soba tijekom turističke sezone. Tko je i zašto napao njezinu susjedu Draženu Grđan nikome nije jasno, a mještane posebno čudi činjenica da je napadač mogao neopaženo ući u dvorište pored dva oštra psa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • snork 25.01.2010.

    a ova druga ima 10-tak Plitkih uboda šilom od maskiranog maldića kojeg ne može prepoznati, prišao joj s leđa...da se zamisliš.

  • markovicn78 25.01.2010.

    nema susijeda susijedi su zapadnije dole su komsije to je neki njihov iz srpske vojske sa PTSP

  • rođin rođo1 25.01.2010.

    dobro da nisu rekli da se i jadna starica sama izbola 18x nožem i tako ubila.susjedi,susjedi nigdje vas nema kao kod nas hrvata

Komentiraj...
Vidi sve komentare