To je to što me zanima!

Policija privela četiri dilera: U nekoliko navrata krijumčarili drogu preko granice sa Srbijom

Radi se o lijekovima i tvarima koje se nalaze na Popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga te na Listi tvari zabranjenih u sportu
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su u suradnji s USKOK-om proveli kriminalističko istraživanje nad četiri muškarca. Dva muškarca, 25-godišnjak i 37-godišnjak, prebivaju u Republici Hrvatskoj, a druga dvojica, 33-godišnjak i 34-godišnjak, u Republici Srbiji.

TERETE GA ZA PRIMANJE MITA USKOK podigao optužnicu protiv medicinara koji je za 1000 eura odgodio odlazak u zatvor

Njih policija sumnjiči za počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruženja, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa tvarima zabranjenima u sportu u sastavu zločinačkog udruženja.

Nakon višemjesečne istrage policija je utvrdila da su se osumnjičeni udružili s ciljem kontinuirane nabave, prijevoza i preprodaje lijekova iz Srbije u Hrvatsku. 

GLEDAJU LI HDZ-OVCIMA KROZ PRSTE Snimka koju Uskok ignorira: 'Rekli su nam da ćemo dobiti posao. Ali 20% moramo vratiti'

Radi se o lijekovima i tvarima koje se nalaze na Popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga te na Listi tvari zabranjenih u sportu.

Istragom je također utvrđena sumnja da su tijekom 2021. i 2022. godine, prema dogovoru, u nekoliko navrata preko državne granice između Srbije i Hrvatske, u okviru deklarirane druge carinske robe, prokrijumčarili veliku količinu zabranjenih lijekova i tvari, radi daljnje preprodaje i stjecanja zarade.

UHIĆENJA U ISTRI Akcija Dorina: Uskok pokrenuo istragu protiv 26 osumnjičenika

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja svi osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske, dok je protiv njih USKOK-u dostavljena kaznena prijava.

Kriminalističko istraživanje u cilju suzbijanja krijumčarenja lijekova i drugih tvari se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • IPswič 30.06.2022.

    Kad će misa za uhićene ? Pitam za prijatelja

  • Linaluna 30.06.2022.

    Sva 4 su iz pašaluka

  • Plagijator iz BRE-nina 30.06.2022.

    Kamocemo femilii

Komentiraj...
Vidi sve komentare