To je to što me zanima!

Policija prodaje 17,5 kilometara tkanine namijenjene za odore

MUP prodaje tkaninu za platnene košulje, sivo odijelo, ljetnu tkaninu i tkaninu za zimsku uniformu. Početna cijena za 17,5 kilometara tkanine je 796.143 kuna
Vidi originalni članak

U novinama je u srijedu osvanuo oglas kako MUP prodaje tkaninu za platnene košulje, sivo odijelo, ljetnu tkaninu i tkaninu za zimsku uniformu. Jutarnji list javlja kako je početna cijena za 17,5 kilometara tkanine 796.143 kuna, a ne zna se zašto im je ostao toliki višak tkanine. 

Prema oglasu, prodavatelj zadržava pravo da ne prihvati ni jednu ponudu te ne mora ni objasniti zašto ponudu ne prihvaća, iako ponuditelj mora položiti jamčevinu od 10 posto cijene ako želi tkaninu kupiti. 

Tomislav Karamarko i Damir Vitez su prošle godine potpisali ugovor vrijedan 55 milijuna kuna za proizvodnju policijskih odora. Damir Vitez je onda izvijestio kako je 1' najvećih hrvatskih tekstilnih tvrtki dobilo posao proizvodnje policijskih odora. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Stanko_1_1 09.09.2011.

    jel prodaju na metar? ja bi trebao nove hlaće

  • jurefrancetić 09.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • konjina 08.09.2011.

    ajmo mafija modni kreatori krenite u kupnju pa če da šivate mett javi se umjesto što trguješ na crno sa stanovima i ruskom mafijom evo ti posla pa da rješiš porezni dug prema voljenoj domovini

Komentiraj...
Vidi sve komentare